- -

Csikkel etette fiókáját egy madár a floridai tengerparton

Állat és ember

Fiókáját csikkel etető madarat fényképezett egy természetfotós egy floridai tengerparton. Környezetvédők arra figyelmeztetnek, hogy a madarak összetévesztik a táplálékot a szeméttel, aminek súlyos következményei lehetnek. ... (1 hozzászólások)

Sárgaszakállas maki született a Nyíregyházi Állatparkban

Állat és ember

A barnamakik családjába tartozó sárgaszakállas maki (Eulemur fulvus mayottensis) született a Nyíregyházi Állatparkban. ... (0 hozzászólások)

Szigorodnak az állatszállítás feltételei az extrém hőség miatt

Állat és ember

Az Agrárminisztérium, az időjárási előrejelzések ismeretében, az extrém hőségre való tekintettel, 2019. június 21-től további utasításig – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét megtiltja a hosszú távú, Magyarországról Törökországba tartó kérődzőállat-szállítmányok indítását.... (0 hozzászólások)

Induljon a Puli: kutyák a múzeumban a kutatók éjszakáján

Állat és ember

A 2019. június 22-én 16-24 óráig Múzeumok Éjszakája a Mezőgazdasági Múzeumnál, a Rex Alapítávnnyal és magyar kutyafajtákkal.... (0 hozzászólások)

Tetemkereső kutyák is segítenek a dunai hajóbaleset áldozatainak felderítésében

Állat és ember

A dunai hajóbaleset áldozatainak felkutatásában több önkéntes mentőcsapat is részt vesz, köztük három, elhunyt személyek felkutatására kiképzett kutya és vezetőjük.... (0 hozzászólások)

Kutyával a vonaton: Legyen az IC mindenkié!

Állat és ember

Állattartók egy csoportja azt szeretné elérni, ha Magyarországon is lehetne helyjegyes vonaton kisállatot szállítani - kulturáltan, senkit nem zavarva, ahogyan ezt sok más országban is meg lehet oldani.... (0 hozzászólások)

Állatbarát szállások: ezeket szerették a legjobban

Állat és ember

Az egyik magyar kedvezményes utazásait kínáló cég összegyűjtötte a náluk legnépszerűbb állatbarát/kutyabarát szálláshelyeket. Lássuk!... (0 hozzászólások)

Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

Állat és ember

A HEROSZ Budapesti Állatotthon szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt május 18-án, 10.00 – 15.00 óra között a már hagyományosnak számító tavaszi családi nyílt napjára.... (0 hozzászólások)

A héten indul a rókák tavaszi vakcinázása - ezalatt ebzárlat van érvényben

Állat és ember

Március 29-én pénteken indul és április 14-ig tart Magyarországon a rókák tavaszi veszettség elleni vakcinázása, ezalatt ebzárlat van érvényben az adott területen. Térképen mutatjuk, hogy, mikor kell figyelnünk.... (0 hozzászólások)

Dinoszauruszok világát idéző ritka agáma a debreceni állatkert új jövevénye

Állat és ember

Szavannaterráriummal bővült a debreceni állatkert, ahol az érdeklődők egzotikus gyíkfajokat ismerhetnek meg - közölte a nagyerdei kultúrpark igazgatója.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés