- -

Kutyás futóverseny gyerekeknek: felejthetetlen élmény!

Állat és ember

Egy junios pálya teljesítése a gyerekek számára olyan hatalmas élmény, mely talán örökre meghatározza a kutyákhoz fűződő viszonyukat. Március 16-ig tart a nevezés a Hard Dog Race Not Just Run Junior futamába.... (0 hozzászólások)

Önkéntes családot keresnek tenyésztői programjukhoz a vakvezetőkutya-kiképzők

Állat és ember

Szeretnénk meghonosítani a magyarországi vakvezető kutya képzésben azt a nemzetközi gyakorlatot, hogy önkéntes családoknál helyezzük el tenyészszukáinkat.... (0 hozzászólások)

Vadállatok tömegei pusztulnak el a forró ausztrál nyárban

Állat és ember

Több mint 90 vadló pusztult el az Ausztráliát fojtogató hőhullámban.... (0 hozzászólások)

A tengeri teknősök minden fajában találtak mikroműanyagot

Állat és ember

A tengeri teknősök minden fajában találtak mikroműanyagot a kutatók, akik két óceán és egy tenger mind a hét faját, több mint száz egyedet vizsgáltak meg - írta a Phys.org.... (0 hozzászólások)

Európa egyik legjobb állatkertje lett a Nyíregyházi Állatpark

Állat és ember

A Nyíregyházi Állatpark a félmillió látogatólétszám alatti kategóriában negyvennégy állatpark közül lett a legjobb 2018-ban, megismételve ezzel a 2015-ben - két másik dániai állatparkkal holtversenyben - elért elsőségét.... (0 hozzászólások)

Darufigyelés hétvégén a Szegedi Fehér-tónál

Állat és ember

Darunéző túrák, madárgyűrűzés, fotós futam, kisvonatozás a halvasúton és számos gyermekprogram várja azokat, akik szombaton ellátogatnak a VII. Fehértavi Darvadozásra Szeged mellé - tájékoztatták a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság az MTI-t.... (0 hozzászólások)

Idén is Állatok Világnapja a Rex Állatszigeten!

Állat és ember

A Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Szép Ernő Színház Kulturális Egyesület közösen készül az Állatok Világnapjára, ahol minden program főszereplői az állatok, legyen az mese vagy musical.... (0 hozzászólások)

A világ egyik legveszélyesebb halálos betegsége az állatokról átterjedő veszettség

Állat és ember

Szeptember 28-án a veszettség elleni harc fontosságát hangsúlyozzuk. Ez a veszélyes betegség évente 59 000 ember haláláért felelős.... (0 hozzászólások)

Vadásznapot rendeznek Gödöllőn

Állat és ember

Agárfuttatás, lovasíjászat, múzeumpedagógiai foglalkozás és vadászkutya-bemutató is várja az érdeklődőket a Gödöllői Vadásznapon szeptember 16-án a Gödöllői Királyi Kastélyban.... (0 hozzászólások)

Augusztus utolsó napján ismét Állatkertek éjszakája

Állat és ember

Augusztus 31-én rendezik meg idén az Állatkertek éjszakája nevű országos rendezvénysorozatot, amelyre 12 magyarországi állatbemutató hely készül változatos és izgalmas esti programokkal.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés