Mesterségesen keltetett parlagisas-fiókát helyeztek ki pótszülőkhöz a Jászságban

Állat és ember

Mesterségesen keltetett, nyolc napos parlagisas-fiókát helyeztek ki pótszülőkhöz a jászsági Sasközpont közelében levő természetes sasfészekbe a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság (HNPI) és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) munkatársai szerdán.... (0 hozzászólások)

Több mint 430 millió forintot fizettek a világ egyik legdrágább kutyájáért Kínában

Állat és ember

Tizenkét millió jüanért (431,6 millió forint) kelt el a világ egyik legdrágább kutyája Kínban. A tibeti masztiff boldog gazdája egy ingatlanfejlesztő üzletember.... (0 hozzászólások)

Mit tegyek, hogy ha találtam, vagy elhagytam egy kutyát?

Állat és ember

Első és legfontosabb teendőnk, hogy a kutyát megpróbáljuk azonosítani.Amennyiben a kutyus nyakában van nyakörv és biléta, nyert ügyünk van, hiszen azonnal értesíteni tudjuk a gazdit az állat megtalálásáról. Azonban ez ritkán szokott előfordulni.... (0 hozzászólások)

Állatok, akiknek csak egy ölelésre van szükségük

Állat és ember

Igazán szoros ember-állat kapcsolat főként a társállatokkal alakul ki. Ők részeivé válnak mindennapjainknak. A társállatok elfogadják gazdájukat olyannak, amilyen, mindig örülnek neki, külseje nem számít számukra.... (0 hozzászólások)

Kutya-macska konferenciát rendez az Európai Unió

Állat és ember

Állatjóléti, kifejezetten a kutyák és macskák jólétére összpontosító konferencia lesz az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét ellátó litván elnökség és az Európai Bizottság szervezésében a jövő héten Brüsszelben - közölte csütörtökön a bizottság.... (0 hozzászólások)

Az év természetfotósa 2013

Állat és ember

Az év természetfotósa pályázat minden évben tömegeket mozgat meg, jelentkeznek profik és amatőrök egyaránt. Nézzetek meg pár csodás képet!... (0 hozzászólások)

Az állattartás felelősséggel jár

Állat és ember

Az állattartás felelősséggel jár. Nemcsak az ennivalóról, a fekhelyről és a játékokról kell gondoskodnod, azt is fontos észben tartanod, hogy egy állatnak rendszeres egészségügyi ellátásra és védőoltásokra van szüksége.... (0 hozzászólások)

25. Terrarisztika Budapest Börze

Állat és ember

Immár nyolcadik éve, huszonötödik alkalommal nyitotta meg kapuit a rendezvény, ami egy álomból nőtte ki magát.... (0 hozzászólások)

A londoni polgármester csókot nyomott a brit trónörökösről elnevezett krokodilbébi orrára

Állat és ember

Csókot nyomott egy György brit trónörökösről elnevezett krokodilbébi orrára az Ausztráliában tartózkodó Boris Johnson londoni polgármester - számolt be róla a kedden a The Daily Telegraph online kiadása.... (0 hozzászólások)

Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkert

Állat és ember

Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkert - sikertelenül. A látogatók felháborodtak, hogy az Oroszlánok feliratú félig zárt, félig ketrec lakrészben csak kutyát láttak, és abból is mindössze egyet.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés