25. Terrarisztika Budapest Börze

Állat és ember

Immár nyolcadik éve, huszonötödik alkalommal nyitotta meg kapuit a rendezvény, ami egy álomból nőtte ki magát.... (0 hozzászólások)

A londoni polgármester csókot nyomott a brit trónörökösről elnevezett krokodilbébi orrára

Állat és ember

Csókot nyomott egy György brit trónörökösről elnevezett krokodilbébi orrára az Ausztráliában tartózkodó Boris Johnson londoni polgármester - számolt be róla a kedden a The Daily Telegraph online kiadása.... (0 hozzászólások)

Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkert

Állat és ember

Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkert - sikertelenül. A látogatók felháborodtak, hogy az Oroszlánok feliratú félig zárt, félig ketrec lakrészben csak kutyát láttak, és abból is mindössze egyet.... (0 hozzászólások)

Perzsa leopárdkölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Állat és ember

Ritka perzsa leopárdkölyökkel gazdagodott a fővárosi Állat- és Növénykert lakóinak száma. Dantét, a kölyköt és anyját a nagyközönség várhatóan csütörtöktől láthatja a tigrisek szomszédságában található leopárdkifutóban.... (0 hozzászólások)

Szurikátakölykök születtek a Szegedi Vadasparkban

Állat és ember

Minden eddiginél több, összesen hat szurikátakölyök született a Szegedi Vadasparkban, a látogatók már meg is figyelhetik a közkedvelt cibetmacskaféléket - közölte Veprik Róbert igazgató.... (0 hozzászólások)

Kolibrierdő és krokodilfolyó a Nyíregyházi Állatpark új látványosságai között

Állat és ember

Kolibrierdő, krokodilfolyó és édesvízi akváriumlabirintus is helyet kap a Nyíregyházi Állatpark jövő májusra felépülő, Dél-Amerika állat- és növényvilágát bemutató Viktória-házában.... (0 hozzászólások)

Tapsolnak a pandák Bécsben

Állat és ember

A Schönbrunni Állatkert 2013. június 12-én harmadjára vehette át az Európa Legjobb Állatkertjének járó elismerést.... (0 hozzászólások)

Könnyebbé válhat az utazás háziállatokkal az Európai Unióban

Állat és ember

Az Európai Unió állampolgárai a jövőben egyszerűbben kelhetnek útra kutyával, macskával, vagy akár vadászgörénnyel, de az egészségügyi előírások szigorúbbak lesznek - döntött az Európai Parlament (EP).... (0 hozzászólások)

Az ember és a kutya hatott egymás genetikai fejlődésére

Állat és ember

A kutya nemcsak az ember legjobb barátja, hanem egy új kutatás szerint az evolúcióban is hűséges társa volt az évezredek során: a két faj közötti kapcsolat befolyással volt genetikai fejlődésükre.... (0 hozzászólások)

Újabb hallássérült-segítő kutyák állhatnak munkába Magyarországon

Állat és ember

Hosszú felkészülés után sikeres hangjelző kutya vizsgát tett Borzas, a labradoodle és Süti a tibeti terrier, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület által kiképzett két hallássérült-segítő kutya Budapesten, így jelenleg öt "hallókutya" segíti hivatalos minősítéssel hallássérült gazdája életét.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés