Legyen ez a HÚSVÉT más, csokinyúl a megoldás!

Állatvédő

Rossz magyar szokás, hogy ilyenkor húsvéti élő nyúllal lepjük meg gyermekeinket, sokszor bele sem gondolva, hogy mi lesz az állat sorsa az ünnep elmúltával.... (0 hozzászólások)

Ebgondolat, kutyasors?

Állatvédő

A kutyák aktuális helyzetéről cseréltek véleményt az állatvédők és az állatvédelmi szakemberek a MÁÁT első fórumán... (0 hozzászólások)

Segítsük a fecskéket műfészkek kihelyezésével!

Állatvédő

Az elmúlt másfél évtizedben nem megtizedelődött, hanem sajnos megfeleződött a hazai fecskeállomány, azaz mára minden második madár eltűnt az ereszek alól, az ablak- és erkélybeugrókból, nem csak a városokban, de a falvakban is!... (0 hozzászólások)

Bemutatkozik FALCO, a méregkereső kutya

Állatvédő

Nem véletlen, hogy Falco, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) méregkereső kutyája csak most mutatkozik be a nyilvánosság előtt.... (0 hozzászólások)

Nagy értékű adomány a MISINA Mentőcsoport Egyesületnek

Állatvédő

A MISINA Mentőcsoport speciális kutyás mentőegységét nagy értékű felszereléssel támogatja meg a Bende Művek.... (0 hozzászólások)

Lenyűgöző képsorok hazánkról!

Állatvédő

Magyarországon készített exkluzív felvételeket a National Geographic Channel, a Dunát egyedülálló módon bemutató sorozatának részeként.... (0 hozzászólások)

Szabad a Gazdi

Állatvédő

„Ráuntam”– ez az egyik leggyakoribb indoklás, amit menhelyeken, önkormányzati ebrendészeti telepen hallani kutyájukat otthagyó gazdáktól.... (0 hozzászólások)

Árva és sérült kutyákért kampányolnak a művészek

Állatvédő

Árva és sérült kutyákért kampányolnak ebben az évben is a Vigyél Haza Alapítvány naptárának lapjain azok a művészek, akik arcukkal szeretnék népszerűsíteni a menhelyeken élő állatok örökbefogadását.... (0 hozzászólások)

Kutyakarácsony - állatok megmentésében kérjük a segítséget

Állatvédő

Az ünnepek idején gondoljunk a felelőtlen állattartók által utcára kidobált, de az állatvédők révén megmentett kutyusok és cicusok helyzetének javítására.... (0 hozzászólások)

Menhelyi állatokat lehet befogadni az ünnepekre

Állatvédő

A Négylábú szeretetfutár elnevezésű kampány keretében barátságos menhelyi kutyákat és macskákat lehet befogadni az ünnepekre a Rex Kutyaotthon Alapítványtól. Az állatok szállításáról és akár egy havi ellátásáról a szervezet gondoskodik.... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés