Leonardo DiCaprio a tigrisekért

Állatvédő

Leonardo DiCaprio is csatlakozott ahhoz a kampányhoz, amely a Föld tigrisállományának megmentését célozza. A munka részeként elutaznak a tigrisek élőhelyeire, ahol feltérképezik a helyzetet, és annak alapján eldöntik, mire van szükség a veszélyeztetett állatok megmentése érdekében. ... (0 hozzászólások)

A tartós hideg hatása a madarakra

Állatvédő

Katasztrofális hatással lehet a hosszan tartó hideg, esős idő a fészekaljakra és akár a költő madarakra is! A meteorológiai előrejelzés szerint az előttünk álló hét jelentős részében az átlagosnál legalább tíz fokkal hidegebb lesz. Tartósan esős és viharosan szeles idő várható, ami szinte az összes madárfaj idei költési sikerét, fióka utánpótlását veszélyeztetheti.... (0 hozzászólások)

Segítsünk az Élettér Állat és Természetvédő Egyesületnek!

Állatvédő

Az Élettér Állat és Természetvédő Egyesület 200 kutya és 25-30 cica mindennapi biztonságos ellátásáról gondoskodik. ... (0 hozzászólások)

Óvakodj a vadásztól!

Állatvédő

Járjunk golyóálló mellényben kutyát sétáltatni? Aki természetes környezetbe jár kirándulni, jobb, ha felkészül a részeg vadásszal való tűzpárbajra. ... (31 hozzászólások)

Fogadj örökbe egy illatos ebet!

Állatvédő

2006. június 17-e a felcsillanó remény napja az Illatos úton. Közel 100 kutyus várja, hogy szerető gazdira és otthonra találjon. ... (8 hozzászólások)

„Kutyát magadnak, ajándékba soha!” – Pedigree Örökbefogadási Program

Állatvédő

Óva intettek a felelőtlen karácsonyi ajándékozásoktól a Pedigree Örökbefogadási Program kampányzáróján. ... (0 hozzászólások)

Mi legyen a karácsonyi ajándék?

Állatvédő

Egy lelkes szervezet keresett meg minket, hogy segítsünk minél több emberhez eljuttatni a kezdeményezésüket. Mivel remek ötletnek tartjuk, ajánljuk figyelmetekbe!... (0 hozzászólások)

Te kockáztatnád az életedet egy kutyáért?

Állatvédő

Egy lány éppen egy befagyott tavon sétáltatta a kutyáját, egy labradort, amikor is a jég a lábuk alatt beszakadt. Kíváncsi vagy, mi történt ezt követően?... (1 hozzászólások)

Fecskefiókák mentése a hideg időben

Állatvédő

A fecskék különösen érzékenyek a több napig tartó hideg, csapadékos időjárásra költési időszakban. Ilyenkor a kizárólagos táplálékukat jelentő repülő rovarok elbújnak és a madarak éhezni kezdenek. A hosszan tartó nyári lehűléskor a több napos táplálékhiány miatt először a fiókák, majd a szülők pusztulnak el. ... (0 hozzászólások)

A turul madár projekt

Állatvédő

Végéhez közeledik az Európai Unió LIFE-Nature alapjának támogatásával létrejött magyar-szlovák kerecsensólyom-védelmi projekt. A 2006-ban indult programot a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szakmai koordinálása mellett a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság irányította 16 további szervezet közreműködésével. A projekt fő célja a kerecseneket veszélyeztető tényezők jobb megismerése, és azok megszüntetése, csökkentése volt. A projekt eredményeit a szakemberek egy háromnapos nemzetközi konferencia keretében mutatták be Egerben.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés