Koncert az árvízben bajbajutott kutyák számára

Állatvédő

Az árvíz miatt nem csupán az emberek, de a kutyák is fedél nélkül maradtak. Sok ezer állat sorsa vált tragikussá, amikor a víz elöntötte a házakat, és vele együtt a gazdátlan állatokat befogadó menhelyeket is. Az otthon nélkül maradt családok, ideiglenes szállásaikra sem vihették magukkal hűséges kutyáikat. ... (2 hozzászólások)

A papagáj már nem kritikusan veszélyeztetett madárfaj

Állatvédő

Amerikai, kolumbiai és spanyol természetvédelmi csoportok bejelentették, hogy a sárga fülű papagáj felkerült a kritikusan veszélyeztetett állatfajok besorolásból a veszélyeztetett állatfajok közé. ... (0 hozzászólások)

Miért veszélyezettek a hópárducok?

Állatvédő

A hópárducok nagy, erős állatok, amelyek Ázsia hegyvidéki területeinek lakói. Sajnos manapság komoly küzdelmet vívnak fennmaradásukért. Nemcsak vadásznak rájuk, hanem természetes táplálékforrásaiktól is megfosztják őket. ... (0 hozzászólások)

Tiltakoznak az állatvédők

Állatvédő

A Fővárosi Közterület-felügyelet 12/2010. igazgatói utasításának 21. pontja indokolás nélkül megtiltotta az Illatos úton levő kutyák fényképezését - holott 2004 óta ennek soha nem volt akadálya. A fotózás révén évente ezernyi kutya menekült meg a haláltól. Most 22 állatvédő szervezet tiltakozik a döntés ellen. ... (0 hozzászólások)

Állatbarát Jótékonysági Vásár

Állatvédő

A Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg interaktív Állatbarát Jótékonysági Vásárát 2010. június 13-án vasárnap, 10-17 óra között Budapesten, a XI. kerületi Fővárosi Művelődési Házban (Budapest, XI. Fehérvári út 47.). ... (0 hozzászólások)

Elaltatásra ítélt kutyák megmentőt keresnek!

Állatvédő

A budaörsi állatmenhelyen 5 kutyát altatnak el, ha szombat délig nem jelentkeznek értük. Kérünk mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, segítsen! A részletekért olvass tovább! ... (0 hozzászólások)

Pedigree Örökbefogadási Program

Állatvédő

Magyarország egyik legnagyobb állateledelgyártó- és forgalmazó vállalata, a MARS Magyarország idén is folytatja a Pedigree® Örökbefogadási Programot, melynek célja a menhelyen élő kutyák sorsának javítása és a társadalmi tudatformálás. A kampány anyagi alapja Pedigree® termékek értékesítéséből 2010. június 1. és november 30. között befolyt összeg, de minimum a cég által garantált 10.000.000 forint. ... (0 hozzászólások)

Veszélyeztetett emlősök és a biodiverzitást fenyegető tényezők

Állatvédő

Az emberek közbenjárásának köszönhetően számos emlős kihalt, néhány faj pedig a mai napig is veszélyeztetett. ... (0 hozzászólások)

Örökbefogadó nap az Illatos úton - 2010. május 15.

Állatvédő

Ön úgy érzi, szerető gazdája tudna lenni egy jó sorsra érdemes kutyának? Szívesen örökbe fogadna egy négylábút? Ha kutyát szeretne, ne feledje, május 15-én szebbnél szebb, okos, kedves eb közül választhatja ki leendő kedvencét. ... (0 hozzászólások)

Pets´ Care Állatközvetítő Segélyegyesület

Állatvédő

Szervezetünk 2000 novemberében alakult, és célunk a gazdátlan és kóbor kutyák és macskák gazdához való közvetítése. Egy ideig személyes okokból nem működött az egyesület, majd 2009 telén új tagokkal bővült a csapat, és így új célokkal is bővült az egyesület. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés