Tengerimalac bébiket dobtak ki cipősdobozban

Állatvédő

Nem, ez nem cipősdoboz adomány története, hanem 3 kidobott újszülött malacka élethalál-harca és a felelőtlen állattartás egyik szomorú példája.... (0 hozzászólások)

Belvárosi Kutyafesztivál 2019: kutyajósda Bach Szilviával

Állatvédő

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.... (0 hozzászólások)

Nyuszisimogató várja a gyerekeket országszerte

A szerkesztőség

Nyuszisimogatóval és örökbefogadási lehetőséggel, tojáskereséssel várja a gyerekeket húsvétkor tobb állatkert és vadaspark az ország minden tájáról. Nyúlvásárlás helyett válaszd inkább ezt a programot!... (0 hozzászólások)

Keresik Magyarország legöregebb kutyáját!

Játék

A gyakran emlegetett legöregebb kutya a hagyomány szerint Bluey, aki 1939-ben halt meg 29,5 éves korában. Vajon él-e hazánkban hasonló korú  kutyamatuzsálem?... (0 hozzászólások)

A héten indul a rókák tavaszi vakcinázása - ezalatt ebzárlat van érvényben

Állat és ember

Március 29-én pénteken indul és április 14-ig tart Magyarországon a rókák tavaszi veszettség elleni vakcinázása, ezalatt ebzárlat van érvényben az adott területen. Térképen mutatjuk, hogy, mikor kell figyelnünk.... (0 hozzászólások)

Dinoszauruszok világát idéző ritka agáma a debreceni állatkert új jövevénye

Állat és ember

Szavannaterráriummal bővült a debreceni állatkert, ahol az érdeklődők egzotikus gyíkfajokat ismerhetnek meg - közölte a nagyerdei kultúrpark igazgatója.... (0 hozzászólások)

Kutyás futóverseny gyerekeknek: felejthetetlen élmény!

Állat és ember

Egy junios pálya teljesítése a gyerekek számára olyan hatalmas élmény, mely talán örökre meghatározza a kutyákhoz fűződő viszonyukat. Március 16-ig tart a nevezés a Hard Dog Race Not Just Run Junior futamába.... (0 hozzászólások)

Egyedülálló rehabilitációs mintaprojekt indult az Illatos úton

Állatvédő

A kezdeményezés keretében a telepen felhalmozódó viselkedészavaros kutyák közül néhány kiválasztottat szeretnének rehabilitálni, örökbe adható állapotba hozni, hiszen a gyepmesteri telepen a legtöbb esetben ezen áll vagy bukik, egy-egy állat mennyi ideig rostokol a rácsok mögött.... (0 hozzászólások)

Mi lesz velünk fecskék nélkül?

Állatvédő

Drasztikusan csökkent a fecskék száma Magyarországon. Ha nem történik jelentős változás, akkor hazánkból 2020-ra eltűnhetnek a fecskék, pedig ők jelenthetnek biológiai védelmet a rovarok által terjesztetett betegségekkel szemben is.... (0 hozzászólások)

Valentin-nap 2019: virág helyett támogassuk a kutyákat!

Állatvédő

Közeledik február 14-e, Bálint napja, segítsünk azoknak a kisállatoknak, akik ezen a napon nem lehetnek szerető gazdák mellett!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés