A világ legkisebb kutyafajtája a csivava

Kutyafajták

Számos elmélet született a csivavák származásáról, de ahogy a neve is sejteti, egy közép-amerikai, mexikói államból, Chihuahuából származik. A csivava apró kutya macsó vonásokkal.... (0 hozzászólások)

Puli, a magyar pásztorkutya

Kutyafajták

A puli az egyik legnépszerűbb magyar kutyafajta. Különleges megjelenése és legendás természete a külföldi  kutyások számára is vonzóvá teszi. Mi magyarok pedig mint nemzeti büszkeségünkre tekintünk e fajtára.     ... (1 hozzászólások)

Az új-guineai éneklő kutya

Kutyafajták

Az új-guineai éneklő kutya igazából nem is kutya, nincs háziasítva, hiszen leginkább szabadon él. Sokan a dingók leszármazottainak tartják. Az biztos, hogy nem házi kedvencnek való.... (0 hozzászólások)

Az amerikai kopasz terrier

Kutyafajták

A köztudatban csak egy kopasz kutyafajta: a kínai szerepel. Az amerikai kopasz terriert viszont kevesen ismerik. Ez a fajta kutyaallergiásoknak is kiváló választás, ráadásul barátságos és kíváncsi természetű is.... (0 hozzászólások)

Az utóbbi 100 év leghíresebb kutyái

Kutyafajták

10 olyan híres kutyát mutatunk be, akik az elmúlt 100 évben éltek. Szerencsére a celebkutyák, nem veszik fel az emberre jellemző sztárallűröket. Ezért szeretjük őket! ... (0 hozzászólások)

A leglustább kutyák

Kutyafajták

Mindenki más ízléssel rendelkezik, így mindenki másfajta kutyusra is vágyik. Most azoknak kedveskedünk, akik nem feltétlenül azért szeretnének kutyát, hogy szaladgáljanak velük a parkban, inkább egy kedves háziállatot szeretnének. Jönnek a leglustább kutyák, akiknek persze azért van mozgásigényük is.... (0 hozzászólások)

Louisiana Catahoula Leopárd – a démoni tekintetű kutyafajta

Kutyafajták

A Catahoula rendelkezik a farkas szellemével, az agár gyorsaságával, a masztiff erejével és a Beauceron határozottságával.... (0 hozzászólások)

Német juhászkutya, a munkakutyák királya

Kutyafajták

Német juhászkutya. Nehezen vitatható, hogy ez az intelligens, bátor, hűséges, megtéveszthetetlen, tetszetős külsejű, izmos állat a legnépszerűbb, legtöbbre értékelt szolgálati kutya világszerte. ... (6 hozzászólások)

Csivava (Chihuahua), az életvidám kutya

Kutyafajták

A csivava (chihuahua) divatos, 15-20 cm magas kutya. A legkisebb kutyácskák akár egy pezsgős edénybe is beleférnek. ... (0 hozzászólások)

A bichon bolognese született bohóc

Kutyafajták

A bichon bolognese csendes és hű társ. Kiváló házőrző, de ugatása mégsem kellemetlen. Rosszul viseli, ha egyedül hagyják, nagyon igényli a társaságot, gazdájához rendkívül ragaszkodik. A kis fehér kutyus őse már a középkori nemesek körében is kedvelt háziállat volt. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés