Ír farkaskutya (Irish Wolfhound), a hős vadász és hatalmas barát

Kutyafajták

Ír farkaskutya. Hatalmas, erős, kitartó és hűséges kutya. A vadász-hőstettei miatt vonzó ír farkaskutyát eredetileg törvény szerint csak királyok és nemesek birtokolhatták. Vadászott farkasra, vaddisznóra. ... (41 hozzászólások)

A kis olasz agár kutya (Italian Greyhound)

Kutyafajták

Az olasz agár ókori kutyafajta- az ókori művészetekben való ábrázolása kb 2.000 évre nyúlik vissza. A reneszánsz korban ezek a kutyák rendkívüli népszerűségnek örvendtek az olasz nemesemberek körében, innen ered a kutyafajta “olasz” agár elnevezése..... (0 hozzászólások)

Az orosz agár kutya (Barzoj)

Kutyafajták

A borzoi nagy termete ellenére, nagyszerű háziállat. Csak a mozgásigényét tudd kielégíteni! ... (0 hozzászólások)

Pitypang túra

Kutyafajták

Emberek, fel a bakancsot! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány javára először kerül megrendezésre a Pitypang túra. Gyere és napfürdőzz velünk!... (0 hozzászólások)

A fekete pit bull

Kutyafajták

A pitbull kutyafajták közül világviszonylatban a leggyakoribb a fekete pitbull. Ismerd meg jobban ezt az intelligens és mozgékony állatot!... (0 hozzászólások)

Chaser, a border collie 1022 szót tud

Kutyafajták

Chaser, a border collie több mint ezer szót képes megkülönböztetni, ami egy hároméves gyermek fejlettségi szintjének felel meg. ... (0 hozzászólások)

A világ legdrágább kutyája

Kutyafajták

Közel 300 millió forintnak megfelelő összegért kelt el egy Tibeti masztiff kölyök. Ennyi pénzt még sehol a világon nem fizettek egy kutyáért.... (0 hozzászólások)

Mark Zuckerberg kutyája puli

Kutyafajták

Saját adatlapot hozott létre kutyájának a Facebookon a közösségi portál alapítója, Mark Zuckerberg.... (0 hozzászólások)

Érdekességek a dobermannról

Kutyafajták

Származási helye: Apolda, Türingia, Németország, 1890 környéke. Hivatalosan 1900-ban ismerték el fajtaként és az apoldai Louis Dobermannról kapta nevét. ... (0 hozzászólások)

Komondor, a délceg hungarikum

Kutyafajták

A komondor szemrevaló, masszív kutya, teste csupa izom, bár ez nem látszik földig érő, hosszú fehér szőrétől. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés