A török van-macska profilja - 1. rész

Macskafajták

Egy atletikus, kutyakinézetű macskafajta, a török van arról ismert, hogy szokatlanul hajlamos a vizzel való játszásra, és arra is hogy ússzon a vízben. ... (0 hozzászólások)

A Pixie-Bob macska

Macskafajták

A Pixie-Bob macska a hiedelemmel ellentétben nem a hiúztól származik, ennek megfelelően természete sem vad. Ez a fajta türelmes, játékos, jól kijön más háziállatokkal, és bár szereti az őt körülvevő embereket, nem igazán ölben doromboló típus. ... (0 hozzászólások)

A LaPerm macskafajta profilja

Macskafajták

A LaPermnek, amely egy spontán mutációból keletkezett, göndör hosszú vagy rövid bundája és édes, barátságos természete van. ... (0 hozzászólások)

Macskafajták: a singapura

Macskafajták

Őshazájában a singapurát „csatorna-macskának" nevezték, mivel leggyakrabban a csatornákban talált menedéket. Az egykor kellemetlenkedőnek vélt kicsi macskafajta Észak-Amerika- és Európa szerte rendkívül népszerűvé vált. ... (0 hozzászólások)

A szavanna macska

Macskafajták

A szavanna macskát sokan kedvelik, hiszen egzotikus állat, megjelenése rendkívül elegáns, kecses. Noha nem kimondottan kényeztetésre vágyó jószág, nagyon ragaszkodó, emellett intelligens és tanulékony. ... (0 hozzászólások)

Hócipős (snowshoe) macska

Macskafajták

A hócipős macska elnevezését megjelenéséről kapta: pofiján egy fordított V-alakú maszk látható, lábain pedig fehér foltok, amelyek úgy néznek ki, mintha zokniba bújtatták volna őket. Szeret gazdája közelében lenni, családját imádja, de az idegenekkel szemben tartózkodó. ... (0 hozzászólások)

A Bombay macska

Macskafajták

A Bombay macskát az indiai Bombay nevű városról nevezték el (a mai Mumbai-ról). Kimondottan úgy tenyésztették ki, hogy fényes fekete bundájával, hatalmas rézszínű vagy sárga szemeivel egy egzotikus ragadozóra emlékeztessen. ... (0 hozzászólások)

A LaPerm macska

Macskafajták

A LaPerm macskában szelíd, gyengéd társra találsz. Hálás a simogatásért, szereti gazdája közelségét. Kíváncsi természetű, szeret játszani, remekül alkalmazkodik környezetéhez. Rövid-és hosszúszőrű változata is létezik. ... (0 hozzászólások)

Korat macska

Macskafajták

A korat egy ősi rövidszőrű macskafajta, nevét egy thaiföldi provinciáról kapta. Ragaszkodó, aktív és játékos, kiváló házikedvenc. Ismerkedj meg vele közelebbről! ... (0 hozzászólások)

Hány macskára van szükség egy villanykörte kicseréléséhez?

Macskafajták

Amikor a „Hány kutya kell egy villanykörte kicseréléséhez” című cikket olvastuk, nagyon jól szórakoztunk. Néhány macskakedvelő olvasónk viszont feltette a kérdést, hogy hogyan játszódna le ez a párbeszéd a macskák között, vagyis hány MACSKÁRA van szükség egy villanykörte kicseréléséhez?” ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés