Evilági jószág a macska?

Viselkedés

A kelta hagyomány szerint a macska felsőbbrendű fajtársának, az oroszlánnak a tüsszentéséből született. A macska és az ember kapcsolata sok ezer évre nyúlik vissza. Úgy tartották, hogy a macska nem más, mint egy felemelkedni készülő lélek megtestesülése.... (4 hozzászólások)

Ajánlott oltási program macskáknak

Gondozás

Miért fontos a védőoltás macskánk számára? Mert a vakcinázással több fertőző betegségtől (macskanátha, veszettség, leucosis, panleukopenia) óvhatjuk meg kedvencünket.... (0 hozzászólások)

A világ legjobb macskafotói

Örökbefogadás, vásárlás

A háziállat.hu postaládájában landoltak a világ legjobb macskafotói. Van minden: medvekergető macska, orángutános-barátkozós, és persze vizes macska is... ... (1 hozzászólások)

Milyen a jó macskabútor?

Gondozás

Nem csak azt a célt szolgálja a macskabútor, hogy elmondhassuk, saját kis lakása van kedvencünknek, hanem védelmet nyújt a mi széklábaink, kanapénk és szekrényeink számára is.... (0 hozzászólások)

Mivel és hogyan etessük a macskát?

Táplálkozás

A macska etetése nem egyszerű feladat, finnyás, válogat, egymás után nem kéri többször ugyanazt… Legalábbis az én macskám ilyen. Odajön, megszagolja a kimért falatokat, és ha nem tetszik neki, sarkon fordul, és otthagy. Hogyan lehet mégis evésre bírni a cicust?... (0 hozzászólások)

Ha túl hangos a macska

Viselkedés

Minden macskának van hangja, az egyik csendesebb, a másik hangosabb. De mi a teendő akkor, ha a cica túlságosan sokat és hangosan nyivákol? Lehetséges okok és megoldásuk. ... (0 hozzászólások)

Hogyan jön ki a macska más állatokkal?

Viselkedés

A családban olykor nem csak cica, hanem kutya vagy más háziállat is található. Utánajártunk, milyen állatfajokat engedhetünk össze nyugodt szívvel, kiknél kell izgulnunk, és kiknél érdemes megtartanunk a két lépés távolságot. ... (1 hozzászólások)

Mit mond a macska farka?

Viselkedés

A következő cikk segít abban, hogy eldöntsd, mit mondhat a cica a farkával. Dekódold a jelentéseket!... (0 hozzászólások)

Jó cica, ül! Hogyan idomítsuk a macskát?

Viselkedés

Micsoda?! Macskát idomítani? Mindannyian tudjuk, hogy a macskák függetlenek, néha kissé zárkózottak és saját szabályaik szerint lépnek kapcsolatba velünk. Hogyan lehet egy ilyen királyi háziállatot képezni? ... (0 hozzászólások)

Lehet-e pórázon sétáltatni a macskát?

Gondozás

Egyre több pórázvégen vonuló macskával találkozunk az utcákon. De vajon szabad-e egy macskát pórázon sétáltatni? ... (7 hozzászólások)

Bejelentkezés