Ha túl hangos a macska

Viselkedés

Minden macskának van hangja, az egyik csendesebb, a másik hangosabb. De mi a teendő akkor, ha a cica túlságosan sokat és hangosan nyivákol? Lehetséges okok és megoldásuk. ... (0 hozzászólások)

Hogyan jön ki a macska más állatokkal?

Viselkedés

A családban olykor nem csak cica, hanem kutya vagy más háziállat is található. Utánajártunk, milyen állatfajokat engedhetünk össze nyugodt szívvel, kiknél kell izgulnunk, és kiknél érdemes megtartanunk a két lépés távolságot. ... (1 hozzászólások)

Mit mond a macska farka?

Viselkedés

A következő cikk segít abban, hogy eldöntsd, mit mondhat a cica a farkával. Dekódold a jelentéseket!... (0 hozzászólások)

Jó cica, ül! Hogyan idomítsuk a macskát?

Viselkedés

Micsoda?! Macskát idomítani? Mindannyian tudjuk, hogy a macskák függetlenek, néha kissé zárkózottak és saját szabályaik szerint lépnek kapcsolatba velünk. Hogyan lehet egy ilyen királyi háziállatot képezni? ... (0 hozzászólások)

Lehet-e pórázon sétáltatni a macskát?

Gondozás

Egyre több pórázvégen vonuló macskával találkozunk az utcákon. De vajon szabad-e egy macskát pórázon sétáltatni? ... (7 hozzászólások)

Miért harap a macskám, amikor megsimogatom?

Viselkedés

Megharapja a macskád a kezedet miközben cirógatod? Honnan tudhatod, hogy mennyi neki az elég? A macskák harapás és karmolás előtt bizonyos jelzésekkel próbálják a tudtodra adni, hogy elég volt a törődésből. ... (2 hozzászólások)

Tudod, hogy mennyi idős a cicád emberi években számolva?

Örökbefogadás, vásárlás

Akárcsak a kutyák esetében, a macskáknál is másképp telik az idő. Egy táblázat segítségével ábrázoltuk a macska életéveit emberi években számolva.... (0 hozzászólások)

Egészséges karácsonyi finomságok kutyáknak és macskáknak

Táplálkozás

Számtalan olyan karácsonyi édesség létezik, amely négylábú kedvenceidre ártalmas,  sőt, akár halálos is lehet. Melyek azok a finomságok, amelyeket nyugodtan megoszthatsz kutyusaiddal, cicáiddal az Ünnepek alatt?... (0 hozzászólások)

Tévhit vagy valóság? Cicás mítoszok

Viselkedés

Az emberek mindig is rejtélyesnek találták a macskákat. Ezért van az, hogy az évszázadok során ezek az aranyos kis állatok igen sok (és sokszor nevetséges), róluk keringő tévhitet kellett elszenvedniük.... (0 hozzászólások)

A nőstény macska ivartalanítása - videón

Betegség, gyógyítás

A nőstény macska ivartalanítása rutineljárás. A gyors műtétet pár nap lábadozás követi. Tíz nap után varratszedés, és a cica újra a "régi". ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés