Papagájok: gondozási 1x1

Gondozás

Papagájaink igen nagy odaadással, naponta többször is rendezgetik tollaikat. E művelet közben ne zavarjuk meg őket, mert a tollápolás nemcsak elfoglaltságot jelent, hanem rendkívül fontos a társas kapcsolatok szempontjából is. A gondozott és repülőképes tollazat a természetben életfontosságú.... (0 hozzászólások)

Keltetés a kisgazdaságban

Gondozás

Írásom szól kezdő és gyakorló hobbitenyésztőknek, gazdálkodóknak, azzal a szándékkal, hogy megismertessem a mesterséges keltetés alapjait és buktatóit, mely ismeretek hiánya sok bosszúságot okozhat és elveheti az emberek kedvét a további kísérletezésektől.... (1 hozzászólások)

PEHELYTOLL ÉS KAMPÓS CSŐR teljes a családi idill a parlagi sas fészkekben

Gondozás

Eddig soha nem látott felvételekkel örvendeztetik meg a természetvédők az élő adások rajongóit. Egyenesben élvezhetjük a Hortobágyi Nemzeti Parkban élő parlagi sasok családi életét.... (0 hozzászólások)

Kanári: kérdések és válaszok

Gondozás

Hogyan különböztetjük meg a hím kanárit a tojótól? Mi a különbség a sárga és a piros kanári között? Hol legyen a kanári kalitkája? Válaszok a cikkben...... (0 hozzászólások)

Elindult a madáretetési szezon

Gondozás

Etetni szó szerint szinte bárhol, a talajszinttől egészen a sokadik emeleti lakótelepi erkélyekig és ablakokig lehet.... (0 hozzászólások)

10 jó tanács a papagáj gondozásához

Gondozás

Mivel a papagájok a világ legértelmesebb madarai közé számítanak, örömmel tanulnak meg kisebb mutatványokat.... (0 hozzászólások)

Ezek a díszmadarak kedvenc magkeverékei

Gondozás

Újra és újra visszatérő kérdések közt szerepel, hogy mivel, miként etessük madarunkat, hogy az a lehető legoptimálisabb táplálékokat kapja.... (0 hozzászólások)

Lehel, a kerecsen leszerelt

Gondozás

Véget ért Lehel, a kerecsensólyom „küldetése”. Tegnap a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) munkatársai levették a madár hátáról azt a jeladót, ami 2007 óta szolgáltatott adatokat a madár mozgásáról.... (0 hozzászólások)

Előkészítik a fehér gólyák fészkelését Nógrádban

Gondozás

Március végére, április elejére érkezik vissza a telelésből a fehér gólya állomány nagy része Magyarországra, így az új fészektartó állványok kihelyezését, a régiek karbantartását legkésőbb március végére be kell fejezni.... (0 hozzászólások)

A leggyakoribb papagájbetegségek

Gondozás

Minden nap ellenőrizzük, hogy papagájunk rendesen eszik és iszik-e, megváltozott-e a viselkedése, esetleg többet alszik-e a szokásosnál.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés