Csillagkúton járt Szabó Zsófi kutyája

Állat és ember

Újdonsült kis kedvencével érkezett a Jóban Rosszban stúdiójába a nyári szünet utáni első forgatási napon Szabó Zsófi. A Gyémánt névre keresztelt pár hónapos agár azonnal a stáb szívébe lopta magát, így valószínűleg gyakori vendég lesz a stúdióban.... (0 hozzászólások)

A kutyás családok gyerekei egészségesebbek

Állat és ember

Többé már nem lehet válaszút elé állítani valakit, hogy: Vagy a gyerek vagy a kutya! Nem jelent akkor egészségügyi kockázatot a kutya jelenléte, sőt! A kutyás családok gyerekei egészségesebbek is.... (0 hozzászólások)

Városnéző körutat tett a nyíregyházi kenguru szökevény

Állat és ember

Nem mindennapi szökevény bujkált a betondzsungelben a nyíregyházi hajnal leple alatt. Egy kenguru lépett meg a Nyíregyházi Állatparkból, a szökellő szökevényt először egy autós pillantotta meg a Sóstói úti felüljárón, hajnal egy körül.... (0 hozzászólások)

A lusta róka metróval utazott

Állat és ember

Egy róka surrant le a londoni metróaluljáróba, és ahogy minden rendes angol, felszállt egy szerelvényre. Jegye nem volt a lusta rókának, és hamar meg is unta.... (0 hozzászólások)

Mégis olyanok vagyunk, mint az állatok? Videóval!

Állat és ember

A kérdés, hogy mi a különbség ember és állat között, és hogy tényleg felsőbbrendűbbek vagyunk-e, örök. Voltak, akik megpróbáltak erre válaszolni.... (0 hozzászólások)

Drogcsempésznek állt egy fekete macska

Állat és ember

Börtönbe csempészett kábítószert egy macska Oroszországban, de elkapták.... (0 hozzászólások)

Mit tehetünk kullancscsípés után?

Állat és ember

A jó idővel sajnos nemcsak a nyár és a strand jár együtt, fokozottan ki vagyunk téve a különböző rovarok és a kullancsok támadásának, ezzel együtt pedig a Lyme-kór kockázatának. De mi is ez pontosan? Hogyan előzhető meg, és mit tehetünk, ha már megtörtént a baj?... (0 hozzászólások)

Sérült gyerekek lovasterápiás táborai Fóton

Állat és ember

A látássérült gyermekek „Lókötők” táborában 22 vak és halmozottan sérült gyermek vett részt. A lovastábor keretét egy "mese" adta, melyet a gyerekek közösen találták ki a hét folyamán.... (0 hozzászólások)

Agyonverték, mert kutyája más kertjébe piszkított

Állat és ember

Kutyája piszka miatt vertek agyon egy férfit Indiában a szomszédai, pontosabban azért, mert nem kért elég hamar bocsánatot, amiért ebe a kertjükbe piszkított.... (0 hozzászólások)

Megtaláltuk a kutya-embert! Videóval!

Állat és ember

A vicces állatos videók közül igazi gyöngyszemre leltünk. Egy kutya emberré változott. Vagy egy ember kutyává?... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés