- -

Perzsa leopárdkölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Állat és ember

Ritka perzsa leopárdkölyökkel gazdagodott a fővárosi Állat- és Növénykert lakóinak száma. Dantét, a kölyköt és anyját a nagyközönség várhatóan csütörtöktől láthatja a tigrisek szomszédságában található leopárdkifutóban.... (0 hozzászólások)

Szurikátakölykök születtek a Szegedi Vadasparkban

Állat és ember

Minden eddiginél több, összesen hat szurikátakölyök született a Szegedi Vadasparkban, a látogatók már meg is figyelhetik a közkedvelt cibetmacskaféléket - közölte Veprik Róbert igazgató.... (0 hozzászólások)

Kolibrierdő és krokodilfolyó a Nyíregyházi Állatpark új látványosságai között

Állat és ember

Kolibrierdő, krokodilfolyó és édesvízi akváriumlabirintus is helyet kap a Nyíregyházi Állatpark jövő májusra felépülő, Dél-Amerika állat- és növényvilágát bemutató Viktória-házában.... (0 hozzászólások)

Tapsolnak a pandák Bécsben

Állat és ember

A Schönbrunni Állatkert 2013. június 12-én harmadjára vehette át az Európa Legjobb Állatkertjének járó elismerést.... (0 hozzászólások)

Könnyebbé válhat az utazás háziállatokkal az Európai Unióban

Állat és ember

Az Európai Unió állampolgárai a jövőben egyszerűbben kelhetnek útra kutyával, macskával, vagy akár vadászgörénnyel, de az egészségügyi előírások szigorúbbak lesznek - döntött az Európai Parlament (EP).... (0 hozzászólások)

Az ember és a kutya hatott egymás genetikai fejlődésére

Állat és ember

A kutya nemcsak az ember legjobb barátja, hanem egy új kutatás szerint az evolúcióban is hűséges társa volt az évezredek során: a két faj közötti kapcsolat befolyással volt genetikai fejlődésükre.... (0 hozzászólások)

Újabb hallássérült-segítő kutyák állhatnak munkába Magyarországon

Állat és ember

Hosszú felkészülés után sikeres hangjelző kutya vizsgát tett Borzas, a labradoodle és Süti a tibeti terrier, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület által kiképzett két hallássérült-segítő kutya Budapesten, így jelenleg öt "hallókutya" segíti hivatalos minősítéssel hallássérült gazdája életét.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb karácsonyi állatos képek

Állat és ember

Karácsonykor sok gazdi kényszert érez, hogy valamilyen díszt kutyája vagy macskája, netán nyuszija vagy hörcsöge fejére biggyesszen. Nincs is ezzel semmi baj, amíg az állat is élvezi... Összegyűjtöttünk pár cuki fotót, nézzétek!... (0 hozzászólások)

Ne ajándékozz állatot karácsonyra!

Állat és ember

Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy gyermeküknek, családtagjuknak, barátjuknak kutyát, macskát, esetleg más kisállatot ajándékozzanak.... (0 hozzászólások)

A kutyák gazdáik ásítását együttérzésből utánozzák

Állat és ember

A kutyák gazdáik ásítását együttérzésből utánozzák - fedezték fel svéd kutatók.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés