Az önkéntesség kutya jó dolog

Állatvédő

A Csodakutya Alapítvány önkéntesei ezúttal a National Instruments Kft. szervezésében megrendezett Nyári Fiesztán mutatták be az alapítvány munkáját. ... (0 hozzászólások)

Velekei Balázs kétéltű és hüllőfajokra irányuló kutatása

Állatvédő

Jelentős eredmények a Sopron környéki kétéltű-és hüllőfajok kutatásában– Részlet a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara Tudományos Doktorandusz Konferenciáján elhangzottakból.... (0 hozzászólások)

Noé az Életért Közösség

Állatvédő

A NOÉ az Életért Közösség hivatalosan 2009 őszén jött létre, de a közösség tagjai már évek óta végeztek együtt segítő, karitatív munkát. Közösségünk tagjai olyan elhivatott emberek, akik a legfontosabb hitvallásnak az élet tiszteletét és a jogot a méltó élethez vallják.... (0 hozzászólások)

A szemétbe dobták ki az ártatlan kiskutyákat

Állatvédő

Egy tucat ártatlan kiskutyát, mint a szemetet dobta ki kegyetlen tulajdonosuk egy szemetes konténerbe.... (0 hozzászólások)

Háromszázan esküdtek fel az állatkínzás megállítására

Állatvédő

Hetente átlagosan három-négy komoly állatkínzásos esetet jelentenek be, de a valóságban ezen esetek száma sokkal nagyobb. Ezek felderítésére és megszűntetésére esküdött fel vasárnap Budapesten 300 civil, akik részt vettek az Országos Állatvédőrség első jogi és gyakorlati képzésén és sikeres vizsgát tettek.... (0 hozzászólások)

Sztárok az Állatvédőrség kötelékében

Állatvédő

Az állatok védelméért küzdenek az Állatvédőrség tagjai, akik sztárokkal az oldalukon próbálják felhívni az állatok jogaira a figyelmet. ... (0 hozzászólások)

Állatkínzásért nem a meleget, hanem a gazdát büntethetik meg!

Állatvédő

Hőségriasztás és erős UV-sugárzás idején állataink is veszélyben, életveszélyben lehetnek - ha nem teszünk semmit védelmükben, ha nem biztosítunk számukra vizet és árnyékot, az állatkínzásnak minősül! Minden évben sok kutya pusztul el amiatt, hogy gazdáik kint hagyják őket a tűző napon!... (0 hozzászólások)

Kutya meleg van!

Állatvédő

Ki jobban, ki rosszabbul tűri, de a legtöbb állat nehezen viseli a hirtelen jött meleget. Az állattartónak (ha gondos gazdaként akar eljárni) oda kell figyelnie állatai naptól való megóvására.... (2 hozzászólások)

Ijesztően sok védett madarat pusztítanak el Európában

Állatvédő

A szigorú szabályozások ellenére riasztóan sok védett és fokozottan védett madarat pusztítanak el Európában. Ha a kormányok nem biztosítják a törvények betartatásához szükséges forrásokat, a helyzet nem fog változni a jövőben sem. ... (0 hozzászólások)

Négylábú rajongókat szereztek a sztárok

Állatvédő

Hatalmas meglepetés érte az egyik budapesti napközis tábor diákjait, amikor Vastag Csaba és Vastag Tamás, Keresztes Ildikó, Fábián Anita és Tornóczky Anita az Állatvédőrség Cerberos munkacsoportjával karöltve ellátogatott hozzájuk, hogy játékos feladatok segítségével felhívják a figyelmet a felelősségteljes állattartásra.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés