- -

Himalája Klári, a macska

A tenyésztőnél

Himalája Klárinak abban a kiváltságban van része, hogy gazdija egy állatorvos. Himalája, mert ilyen fajta és Klári, mert miközben a gazdája a cica életét próbálta menteni a rendelőben, Katona Klári szólt a rádióban. ... (0 hozzászólások)

Milyen egy cicanevelde?

A tenyésztőnél

Kíváncsi vagy, milyen egy macskaparadicsom, ahol több tucat cica békében él együtt? Nézd meg a cicás videónkat!... (0 hozzászólások)

Kiállításon: Barabás Lajos brit cicája

A tenyésztőnél

Barabás Lajos cicája, avagy a brit elegancia mintaképe. Egy bikolor, fehér nőstény cica, aki a britekhez illően türelmesen várja a kiállítás eredményét. ... (3 hozzászólások)

A kitagadott borjú

A tenyésztőnél

Ezt a borjút a mamája nagyon korán elutasította magától, a gazdának kellett őt felnevelnie. Nézzük meg a kitagadott borjúról készült aranyos videót!... (0 hozzászólások)

Macskakiállításon: Bolvári László, maine coon tenyésztő

A tenyésztőnél

Maine coon, avagy Hercules, a legyőzhetetlen. És valóban, ez a cica szinte már mindent megnyert. Hiába, tekintélyt parancsoló mérete mindenkit alázatosságra int. ... (8 hozzászólások)

To Love Till Craziness Angol Bulldog Kennel

A tenyésztőnél

Egy (h)alom angol bulldog egyenlő nagy gond? Nem, ha a gazdájuk odafigyel rájuk. Vannak itt fehérek, barnák, tarkák... együtt alkotnak egy falkát. Egy csipet-csapatnyi kutya egymás hátán ülve, némelyik kicsit dülöngélve, anyjuk mellett vár, szépen sorban állva, a vacsorára. ... (0 hozzászólások)

A cukormókus egészségére!

A tenyésztőnél

Hogyan tartsunk egészségesen cukormókust? Mit adjunk neki enni és hova vigyük, ha beteg? Cikkünk választ ad ezekre a kérdésekre. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés