Houdini macska: Ismerkedj meg Chamaloww cicóval!

Macska az állatorvosnál

Az állatorvosi rendelő kamerája felvette, ahogy Chamaloww cicó kiszabadítja magát a ketrecéből. Nézd meg a kis szabadulóművészt!... (0 hozzászólások)

Kutyavérrel mentettek meg egy macskát állatorvosok

Macska az állatorvosnál

Kutyavérrel mentették meg egy macska életét állatorvosok Új-Zélandon. A rendkívüli transzfúzió véradója egy labrador kölyök volt.... (0 hozzászólások)

10 év, 9 élet, 1 fog avagy az öregedő macska mindennapjai

Macska az állatorvosnál

Az öregkor a macskát sem kíméli. Az idős házimacska panaszai a következők voltak: étvágytalanság, beteg fogak, gyulladt íny és általános levertség. Videón a gyógykezelés! ... (0 hozzászólások)

Kandúr macska ivartalanítása - videón

Macska az állatorvosnál

Tavasszal tüzelnek a lány cicák. A fiúk pedig harcolnak a lányok kegyeiért, a csetepaté pedig sérülésekkel, fertőzésekkel jár. Érdemes ivartalaníttatni kandúr macskánkat!... (0 hozzászólások)

A rühös fülű alvó macska

Macska az állatorvosnál

Ezt a helyes kis vörös cicust nem kifejezetten azért kellett elbódítani, mert rühös a füle - más egészségügyi problémái is adódtak. Nézd, hogyan gyógyítják a macskát! ... (0 hozzászólások)

Hogyan gyógyítsuk a vesebeteg macskát?

Macska az állatorvosnál

Betti, a beteg cica, fejét oldalra tartva, szomorúan fekszik az orvosi rendelőben. Sajnos veseelégelenségben szenved. Szorítsunk neki, hogy felgyógyuljon! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés