Pelék költöztek a madárodúba: webkamerán a pelecsalád

Egyedi esetek

Cuki pelék költöztek be a királyréti madárodúba. Bár a belépőjük nem volt annyira cuki, de mit tehetünk, ilyen a természet.... (0 hozzászólások)

Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci gólyafészket

Egyedi esetek

Új feketególya-pár foglalta el kedden azt a bekamerázott fészket a Gemencben, ahol eddig a legidősebb ismert fekete gólya fészkelt párjával - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel.... (0 hozzászólások)

Megszülettek és videón bemutatkoznak a jövő vakvezető kiskutyái

Egyedi esetek

Megszületett a vakvezető kutyák legújabb generációja. Emese és Kitti együtt segítették világra a 6 testvért. Latte és Legenda a két édes labrador kölyök bemutatkozik.... (0 hozzászólások)

Elpusztult Trevor, a világ legmagányosabb kacsája

Egyedi esetek

Elpusztult a világ legmagányosabb kacsája: Trevor, a csendes-óceáni Niue sziget egyetlen kacsája valószínűleg egy kutya áldozatául esett.... (0 hozzászólások)

Első találkozás a hóval: így örül a kutya, macska, görény

Egyedi esetek

Nem csak a gyerekek számára nagy öröm az év első hóesése, kutyáink, macskáink, sőt még akár a vadászgörény is hasonlóan örülnek a fehér hótakarónak. Videó és néhány hasznos tanács!... (0 hozzászólások)

Halloween játék kutyákkal - szuper videó

Egyedi esetek

Ezeken a kutyákon látszik, hogy élvezik a Halloweent: okos kutyák trick or treat ijesztgetőst játszanak! Megérdemlik a jutalomfalatot!... (0 hozzászólások)

Nyári kutyás sport: szörf kutyával

Egyedi esetek

Ausztráliában így sportolnak nyáron a kutyák és gazdáik. Videón három hullámlovas.... (0 hozzászólások)

Legjobb őszi játék a falevélkupac

Egyedi esetek

Egy összesöpört falevélkupac a kertben - nincs is vonzóbb célpont egy játékos kutyának. Nézd csak a hancúrozásukat:... (0 hozzászólások)

Itt a piros, hol a piros - mint macskajáték?

Egyedi esetek

Jó megfigyelő vagy csak mázlija van? Ez a macska jobban játszik itt piros, hol a pirost, mint sok embertársunk!... (0 hozzászólások)

Filmajánló nem csak macskásoknak: Kedi-Isztambul macskái

Egyedi esetek

Isztambulban több ezer macska él az utcákon, a metropolisz életének szerves részét képezik. A meditatív hangulatú, színes dokumentumfilmben hét gyökeresen különböző személyiségű macska (a Simlis, a Szerető, a Pszichopata, a Bulikirálynő, a Játékos, a Vadász és az Úriember) szemén át láthatjuk az ókor óta létező, pezsgő kulturális életű városnak és lakóinak mindennapjait. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés