Első találkozás a hóval: így örül a kutya, macska, görény

Egyedi esetek

Nem csak a gyerekek számára nagy öröm az év első hóesése, kutyáink, macskáink, sőt még akár a vadászgörény is hasonlóan örülnek a fehér hótakarónak. Videó és néhány hasznos tanács!... (0 hozzászólások)

Halloween játék kutyákkal - szuper videó

Egyedi esetek

Ezeken a kutyákon látszik, hogy élvezik a Halloweent: okos kutyák trick or treat ijesztgetőst játszanak! Megérdemlik a jutalomfalatot!... (0 hozzászólások)

Nyári kutyás sport: szörf kutyával

Egyedi esetek

Ausztráliában így sportolnak nyáron a kutyák és gazdáik. Videón három hullámlovas.... (0 hozzászólások)

Legjobb őszi játék a falevélkupac

Egyedi esetek

Egy összesöpört falevélkupac a kertben - nincs is vonzóbb célpont egy játékos kutyának. Nézd csak a hancúrozásukat:... (0 hozzászólások)

Itt a piros, hol a piros - mint macskajáték?

Egyedi esetek

Jó megfigyelő vagy csak mázlija van? Ez a macska jobban játszik itt piros, hol a pirost, mint sok embertársunk!... (0 hozzászólások)

Filmajánló nem csak macskásoknak: Kedi-Isztambul macskái

Egyedi esetek

Isztambulban több ezer macska él az utcákon, a metropolisz életének szerves részét képezik. A meditatív hangulatú, színes dokumentumfilmben hét gyökeresen különböző személyiségű macska (a Simlis, a Szerető, a Pszichopata, a Bulikirálynő, a Játékos, a Vadász és az Úriember) szemén át láthatjuk az ókor óta létező, pezsgő kulturális életű városnak és lakóinak mindennapjait. ... (0 hozzászólások)

Mindenkinek nehéz az iskolakezdés...

Egyedi esetek

Nem megy könnyen a beilleszkedés az alábbi cicáknak sem... Vicces két perc:)... (1 hozzászólások)

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló játékszabályait japán kutatók

Egyedi esetek

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló nevű játék szabályait japán kutatók. A Kiotói Egyetem emberszabásúakkal foglalkozó kutatóintézetének szakértői csütörtökön mutatták be eredményeiket.... (0 hozzászólások)

Jól felkészült állatok - jöhet a hőség! Videó

Egyedi esetek

Négylábú társainknak is szüksége van nyáron egy kis frissítőre. Nézd meg, hogy ők hogyan csinálják:... (0 hozzászólások)

Az orángután is simán pörgeti Fidget Spinner-t

Egyedi esetek

Gondozójuknak köszönhetően a bécsi állatkert két orángutánja, Sol és Nonja is kipróbálhatta a fidget spinnert, amit mostanában boldog-boldogtalan pörget,... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés