Kis mosómedvével gyarapodott a Debreceni Állatkert

Egyedi esetek

A 65 napos vemhesség után Simon július elsején, született mindössze 63 grammos súllyal és bárnevelését az állatgondozóknak kellett átvállalniuk, az újszülött jó egészségnek és étvágynakörvend, így szépen cseperedik és már fél kilogramot nyom. ... (0 hozzászólások)

Pelék költöztek a madárodúba: webkamerán a pelecsalád

Egyedi esetek

Cuki pelék költöztek be a királyréti madárodúba. Bár a belépőjük nem volt annyira cuki, de mit tehetünk, ilyen a természet.... (0 hozzászólások)

Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci gólyafészket

Egyedi esetek

Új feketególya-pár foglalta el kedden azt a bekamerázott fészket a Gemencben, ahol eddig a legidősebb ismert fekete gólya fészkelt párjával - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel.... (0 hozzászólások)

Megszülettek és videón bemutatkoznak a jövő vakvezető kiskutyái

Egyedi esetek

Megszületett a vakvezető kutyák legújabb generációja. Emese és Kitti együtt segítették világra a 6 testvért. Latte és Legenda a két édes labrador kölyök bemutatkozik.... (0 hozzászólások)

Elpusztult Trevor, a világ legmagányosabb kacsája

Egyedi esetek

Elpusztult a világ legmagányosabb kacsája: Trevor, a csendes-óceáni Niue sziget egyetlen kacsája valószínűleg egy kutya áldozatául esett.... (0 hozzászólások)

Első találkozás a hóval: így örül a kutya, macska, görény

Egyedi esetek

Nem csak a gyerekek számára nagy öröm az év első hóesése, kutyáink, macskáink, sőt még akár a vadászgörény is hasonlóan örülnek a fehér hótakarónak. Videó és néhány hasznos tanács!... (0 hozzászólások)

Halloween játék kutyákkal - szuper videó

Egyedi esetek

Ezeken a kutyákon látszik, hogy élvezik a Halloweent: okos kutyák trick or treat ijesztgetőst játszanak! Megérdemlik a jutalomfalatot!... (0 hozzászólások)

Nyári kutyás sport: szörf kutyával

Egyedi esetek

Ausztráliában így sportolnak nyáron a kutyák és gazdáik. Videón három hullámlovas.... (0 hozzászólások)

Legjobb őszi játék a falevélkupac

Egyedi esetek

Egy összesöpört falevélkupac a kertben - nincs is vonzóbb célpont egy játékos kutyának. Nézd csak a hancúrozásukat:... (0 hozzászólások)

Itt a piros, hol a piros - mint macskajáték?

Egyedi esetek

Jó megfigyelő vagy csak mázlija van? Ez a macska jobban játszik itt piros, hol a pirost, mint sok embertársunk!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés