Toklász a kutya orrában, fülében tappancsában

Kutya az állatorvosnál

Gyermekkorunk játéka, a toklász a kutyák bőre alá kerülve súlyos gondokat okozhat. Irtsuk ki az udvarban. Ha pedig találunk az állatban, vigyük orvoshoz. ... (0 hozzászólások)

Hasfelmetszős ivartalanítás helyett laparoszkópia

Kutya az állatorvosnál

Laparoszkópiás műtét esetén tízszer kisebb sebet kell ejteni az állat testén és nincs szükség a végén varrásra, védőgallérra, sőt egyéb utókezelésre sem. Ez a jövő az állatsebészetben is?... (0 hozzászólások)

Berci lábába toklász ment

Kutya az állatorvosnál

Az állatorvos kisebb szőrnyírás és fertőtlenítés után egy ún. idegentestfogóval benyúlva megtalálta és eltávolította a baj okozóját, egy toklászt. ... (0 hozzászólások)

Kullancsűző: Lyme-kór és a babesia

Kutya az állatorvosnál

A kullancs rendkívül veszélyes lehet kedvencünkre, főleg, ha egy fertőzött egyed csípi meg. Leggyakrabban a Lyme-kór és a babesia-fertőzés okozhat gondot. Hogyan távoltítsuk el a kártevőt?... (1 hozzászólások)

Kullancsveszély

Kutya az állatorvosnál

Sokak véleménye szerint a kullancs a világon egyik legusztustalanabb és legundorítóbb állat. A kullancsveszély tulajdonképpen tavasszal és ősszel jellemző, ugyanis télen, a nagy mínuszokban és nyáron, a nagy kánikulákban visszahúzódnak. ... (2 hozzászólások)

Milyen oltások kellenek egy kiskutyának?

Kutya az állatorvosnál

Rengetegen kérdeznek minket arról, hogy mikor milyen oltás kell egy kiskutyának. Videónk választ ad ezekre a kérdésekre, és egy tündéri labrador kiskutyával is megismerkedhetünk...... (0 hozzászólások)

Ehet a kutya csontot?

Kutya az állatorvosnál

A kutya örül a csontnak! – hát persze, de csak eleinte, és nem minden csontnak. Vannak rossz csontok, amik megbetegíthetik ebünket.  ... (1 hozzászólások)

A bulldog szemhéj-rendellenessége

Kutya az állatorvosnál

Ennek az angol bulldognak a szemhéja befelé nőtt. Ez a probléma egy egyszerű plasztikai műtéttel orvosolható. Nézd, hogyan műtenek az állatorvosok! ... (0 hozzászólások)

Betyárt, a kan kutyát ivartalanítják - videó

Kutya az állatorvosnál

Betyár gazdija már túl idős ahhoz, hogy elbírjon az erőszakoskodó, rakoncátlan kutyával. A kan kutya ivartalanítása után vélhetően nyugodtabb, kezelhetőbb lesz. S nem fog a lányok után kóborolni. ... (0 hozzászólások)

Hogyan történik a vemhes kutya ultrahangos vizsgálata?

Kutya az állatorvosnál

Sokan aggódnak azon, hogy az ultrahangos vizsgálat károsítja-e a kiskutyát. A szakirodalmak alapján azonban elmondható, hogy az ultrahang vizsgálat nem károsítja sem a kutya, sem a magzat szöveteit. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés