Hasfelmetszős ivartalanítás helyett laparoszkópia

Kutya az állatorvosnál

Laparoszkópiás műtét esetén tízszer kisebb sebet kell ejteni az állat testén és nincs szükség a végén varrásra, védőgallérra, sőt egyéb utókezelésre sem. Ez a jövő az állatsebészetben is?... (0 hozzászólások)

Berci lábába toklász ment

Kutya az állatorvosnál

Az állatorvos kisebb szőrnyírás és fertőtlenítés után egy ún. idegentestfogóval benyúlva megtalálta és eltávolította a baj okozóját, egy toklászt. ... (0 hozzászólások)

Kullancsűző: Lyme-kór és a babesia

Kutya az állatorvosnál

A kullancs rendkívül veszélyes lehet kedvencünkre, főleg, ha egy fertőzött egyed csípi meg. Leggyakrabban a Lyme-kór és a babesia-fertőzés okozhat gondot. Hogyan távoltítsuk el a kártevőt?... (1 hozzászólások)

Kullancsveszély

Kutya az állatorvosnál

Sokak véleménye szerint a kullancs a világon egyik legusztustalanabb és legundorítóbb állat. A kullancsveszély tulajdonképpen tavasszal és ősszel jellemző, ugyanis télen, a nagy mínuszokban és nyáron, a nagy kánikulákban visszahúzódnak. ... (2 hozzászólások)

Milyen oltások kellenek egy kiskutyának?

Kutya az állatorvosnál

Rengetegen kérdeznek minket arról, hogy mikor milyen oltás kell egy kiskutyának. Videónk választ ad ezekre a kérdésekre, és egy tündéri labrador kiskutyával is megismerkedhetünk...... (0 hozzászólások)

Ehet a kutya csontot?

Kutya az állatorvosnál

A kutya örül a csontnak! – hát persze, de csak eleinte, és nem minden csontnak. Vannak rossz csontok, amik megbetegíthetik ebünket.  ... (1 hozzászólások)

A bulldog szemhéj-rendellenessége

Kutya az állatorvosnál

Ennek az angol bulldognak a szemhéja befelé nőtt. Ez a probléma egy egyszerű plasztikai műtéttel orvosolható. Nézd, hogyan műtenek az állatorvosok! ... (0 hozzászólások)

Betyárt, a kan kutyát ivartalanítják - videó

Kutya az állatorvosnál

Betyár gazdija már túl idős ahhoz, hogy elbírjon az erőszakoskodó, rakoncátlan kutyával. A kan kutya ivartalanítása után vélhetően nyugodtabb, kezelhetőbb lesz. S nem fog a lányok után kóborolni. ... (0 hozzászólások)

Hogyan történik a vemhes kutya ultrahangos vizsgálata?

Kutya az állatorvosnál

Sokan aggódnak azon, hogy az ultrahangos vizsgálat károsítja-e a kiskutyát. A szakirodalmak alapján azonban elmondható, hogy az ultrahang vizsgálat nem károsítja sem a kutya, sem a magzat szöveteit. ... (0 hozzászólások)

Pityke bolhás, a doki közbelép

Kutya az állatorvosnál

A bolha allergiát is okozhat a kutyáknál, ilyenkor kirágják magukat. Ezt injekciós kezeléssel meg lehet szüntetni. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés