Home videó kecskével

A gazdinál

Milyen az ájulós kecske akkor, amikor eszméleténél van? Kecskecsaládunk mindennapjaiból hoztuk el a best-of perceket! ... (10 hozzászólások)

Beszélő papagáj

A gazdinál

Az, hogy egy papagáj elsajátít gazdáitól néhány mondatot, nem jelenti azt, hogy az állat valóban beszél emberül. Sokkal inkább mondhatjuk, hogy a papagájok a "hangzó világ kaméleonjai". A környezet hatására, utánzásképp változtatják hangjukat, és tanulják el más fajok, esetleg tárgyak zaját.... (0 hozzászólások)

Mi kell a görénynek?

A gazdinál

Dr. Nagy Gábor az I. Közép-európai Vadászgörény Fesztiválon mesélte el magazinunknak, mi teszi boldoggá és egészségessé a görényeket. ... (20 hozzászólások)

Bálint gazda puli kutyája

A gazdinál

Kényes kérdés egy lelkes kertészt kutyatartásról kérdezni. Berci gazdája , Bálint gazda azonban valódi liberális... ... (1 hozzászólások)

Reszkessetek betörők!

A gazdinál

Meglepő fejlemények: meglestük Mikulást, hogyan készül az ünnepre. Elöljáróban csak annyit árulunk el, hogy idén jól járnak az állatok! ... (7 hozzászólások)

Hogyan idomítja a gazdi kedvence típusú cica és a primadonna macska gazdáját? Cicás videók!

A gazdinál

A kiscicák nagyon hamar ráéreznek, hogyan érhetnek el bármit gazdájuknál: ellenállhatatlan, szívet tépő nyávogással. Egy-két jól irányzott "miau", és a gazdi máris térden csúszva hozza a legfinomabb falatokat... Csak semmi cécó, akcióban a cicó! ... (0 hozzászólások)

Természetes kisállat-egészség

A gazdinál

Íme néhány tipp, hogy könnyedén megőrizd házi kedvenced kényelmét, egészségét, boldogságát. ... (0 hozzászólások)

A francia bulldog kiskutya nem tud felkelni - vicces videó

A gazdinál

Bár élénk és mozgékony, de masszív testalkata, rövid lábaihoz képest erőteljes teste miatt a francia bulldogon néha kifog a gravitáció ... (2 hozzászólások)

A legaranyosabb macskás videók

A gazdinál

A macska papagájjal játszik és a dobermann még akkor sem harapja le a kiscica fejét, ha az már túllőtt a célon. Az unatkozó macskák viccesek!... (0 hozzászólások)

Emberevő madár, harcos bichon

A gazdinál

Ha egy madár rákapott az ember ujjra, nehéz lesz újra beérnie az íztelen hernyókkal.... emberevő madár, dobozoló cica és ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés