Farkasok az autópályán - videóval

Egyedi esetek

Ugye te is hallottál már arról, hogy mi történt egy oroszországi autópályán? Most videón is megnézheted!... (1 hozzászólások)

Boldog tehén, finom tej

Egyedi esetek

Aki nem tudja, hogyan lesz a tehénből tej, azzal Horváth Antal állattenyésztő megosztja a tejtermelés csínját-bínját...... (6 hozzászólások)

A szarvas és a cica barátsága

Egyedi esetek

A kutya-macska barátság után itt a szarvas-cica barátság. A szarvas szemmel láthatóan nagyon odavan a macskáért, aki élvezi a dédelgetést. ... (2 hozzászólások)

Teknős elsősegély

Egyedi esetek

A teknősök ugyan nem a gyorsaságukról híresek, de ha egyik társuk bajba kerül, pillanatok alatt a segítségére sietnek. Így van ez akkor is, ha valamelyikük a páncélján fekszik, és képtelen megfordulni. ... (0 hozzászólások)

Dobermann-csivava barátság

Egyedi esetek

A kutyák világában a törpe és az óriás is lehetnek jó barátok. Ramsey, a dobermann, és Pablo, a csivava remekül kijönnek egymással. ... (0 hozzászólások)

Megágyaz a német dog

Egyedi esetek

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Ezt Honey, a német dog is így gondolja, ezért jó alaposan előkészíti a szundi helyszínét. ... (0 hozzászólások)

A zongorázó törpemalac

Egyedi esetek

Ki gondolta volna, hogy a törpemalacok ennyire muzikálisak? ... (0 hozzászólások)

Foci vb a macskáknál

Egyedi esetek

A macskáknál is dúl a foci vb-láz! Őrületes küzdelem a pályán, miközben rendületlenül szól a vuvuzela! ... (1 hozzászólások)

Nassoló mormota

Egyedi esetek

A mormoták is szeretik a különféle csemegéket, és bizony szívesen nassolnak, ha alkalmuk adódik rá. Nassolás mormota módra! ... (0 hozzászólások)

Mopsz-krimi előzetes

Egyedi esetek

A legmeglepettebb pofik, amit mopszoktól láthatunk, avagy az izgalom a tetőfokára hág. ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés