Vizes törölközővel hűsöl az orángután – vicces videó

Egyedi esetek

Az orángután egészen pontosan tudta, mivel enyhítheti a kínzó hőség okozta meleget. Benedvesített egy törölközőt, és azzal törölte meg arcát.... (0 hozzászólások)

Az állatok is szeretik az alkoholt - videóval

Egyedi esetek

Az Afrikában élő állatokat el-el lehet kapni, amint kótyagosan térnek "haza". De mit isznak, és ki ad nekik alkoholt?... (0 hozzászólások)

Különleges állatbarátságok videón

Egyedi esetek

A kutya nem szereti a cicát, a cica az egeret, az egér az elefántot, az elefánt pedig a kutyát... Vagy mégis? Egzotikus és ház körül tartott állatok együtt földön, vízen, levegőben. Furcsa barátságokra akadtunk.... (0 hozzászólások)

Táncoló kutyák az X-Fatorban - Videóval

Egyedi esetek

Az X Faktor amerikai változatában a zsűri a fejét fogva sikítozott a gyönyörtől, olyannyira tetszett neki egy produkció, melyben hat kutyus produkálta magát - például hátra szaltóval.... (0 hozzászólások)

A legviccesebb állatos videó! :)

Egyedi esetek

Láttál már angol bulldogot gördeszkázni? És jegesmedvét reggel munkába menni? A legviccesebb videóösszeállításban nem csak miattuk húzódik mosolyra majd a szád... Egyszerűen imádnivalóak!... (0 hozzászólások)

Top 5 nyuszis videó húsvétra

Egyedi esetek

Van cuki, macskaüldözős, csirkerendőrséges és kutyakergetős nyuszis videó is. Nézd meg őket!... (0 hozzászólások)

Top 10 vicces kutyás videó

Egyedi esetek

A YouTube teli van mókásnál mókásabb állatokkal, most a legviccesebb kutyás videókat gyűjtöttük egy csokorba. Van köztük terrier, francia bulldog, kuvasz, vizsla és dalmata is, legnagyobb örömünkre minden kutyafajta kitett magáért.... (5 hozzászólások)

Zongorázó golden retrieverek

Egyedi esetek

Zongorázni tanítja kutyáit egy francia nő. A golden retriverek egészen jól haladnak - gazdijuk furulyán adja nekik az instrukciókat.... (0 hozzászólások)

Karácsonyfa díszítés: nézd meg, hogyan csinálják a kutyák! - videó

Egyedi esetek

Láttál már kutyákat karácsonyfát díszíteni? Nem? Akkor most megnézheted, hogyan csinálják! Ügyesek, aranyosak és még ízlésük is van!... (7 hozzászólások)

Kaméleon a pácban

Egyedi esetek

A sisakos kaméleon ritka vendég a rendelőben. Az egzotikus hüllő harminchárom tojás lerakása után elveszítette addigi élénk, változatos színét, s ezzel együtt étvágyát, életkedvét is.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés