Nyuszi, akinek csirke-íze van?

Egyedi esetek

Mi van akkor, ha a kutya nem megenni akarja a nyulat, hanem tisztogatni? A nyuszi mindezt döbbenten tűri. A kutya pedig rendkívül elégedett magával. ... (0 hozzászólások)

Szénaalom: melyik a legjobb a kisrágcsálóknak?

Egyedi esetek

Míg az ember legfontosabb bútora a kényelmes ágy, addig a kisrágcsáló kényelméről a minőségi alom gondoskodik. Videóriport a szénaalomról. ... (6 hozzászólások)

KutyaTV: Kihez mekkora kutya illik?

Egyedi esetek

Kisembernek, kislakásba kiskutya? Kukla Miki eloszlatja a mítoszt: mindenki olyan kutyát választhat, ami illik az (élet)stílusához. Ha nagy kell, legyen nagy! Videó. ... (4 hozzászólások)

Wauudstock reloaded: a haziallat.hu rock-celeb kiadása

Egyedi esetek

´Alkonyattól pirkadatig - az ebekért´ volt az alcíme a most hétvégén megrendezett zenei rendezvénynek. Kaptunk hideget, meleget egyaránt. Nézd meg az összefoglalót videón. ... (11 hozzászólások)

KutyaTv: Miért ugatnak a kutyák?

Egyedi esetek

Két kérdés merül fel: először is miért ugat, másodszor pedig mit mond? Az szinte biztos, hogy azért ugat, mert mondani akar valamit. A mondanivaló mibenlétére több elmélet is van.... (7 hozzászólások)

A cica megijed a tükörképétől

Egyedi esetek

Előfordul, hogy a cica szaladgálás közben szembetalálja magát tükörképével. A felvételen látható macska először megijed, és hátrálni kezd, később felbátorodik, és már ismerkedne, játszana a „másik” cicussal. ... (1 hozzászólások)

KutyaTV: Jókedv szőröstől-bőröstől

Egyedi esetek

Az állat jókedvre deríti az embert, különösen akkor, ha az előbbi szőrös, az utóbbi pedig kedélybeteg. Lássuk, hogyan működik a produkció! ... (5 hozzászólások)

Fülöncsíp a randicsiga!

Egyedi esetek

A tengerparti turisták közül sokaknak első dolga begyűjteni mindent, ami él és mozog a vízben, szárazföldön egyaránt. ... (4 hozzászólások)

Awassi, a négylábú tejcsárda

Egyedi esetek

Bemutassuk a zsírfarkú sivatagi juhot, amely világrekorder a tejtermelésben, ráadásul valódi kezesbárány is egyben? Beee! ... (4 hozzászólások)

Biofűnyírók Újpesten

Egyedi esetek

Zarándokhellyé vált Újpesten a Népsziget, ahol kecskék mint biofűnyírók tartják kordában a gyomokat. ... (7 hozzászólások)

Bejelentkezés