Filmajánló nem csak macskásoknak: Kedi-Isztambul macskái

Egyedi esetek

Isztambulban több ezer macska él az utcákon, a metropolisz életének szerves részét képezik. A meditatív hangulatú, színes dokumentumfilmben hét gyökeresen különböző személyiségű macska (a Simlis, a Szerető, a Pszichopata, a Bulikirálynő, a Játékos, a Vadász és az Úriember) szemén át láthatjuk az ókor óta létező, pezsgő kulturális életű városnak és lakóinak mindennapjait. ... (0 hozzászólások)

Mindenkinek nehéz az iskolakezdés...

Egyedi esetek

Nem megy könnyen a beilleszkedés az alábbi cicáknak sem... Vicces két perc:)... (1 hozzászólások)

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló játékszabályait japán kutatók

Egyedi esetek

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló nevű játék szabályait japán kutatók. A Kiotói Egyetem emberszabásúakkal foglalkozó kutatóintézetének szakértői csütörtökön mutatták be eredményeiket.... (0 hozzászólások)

Jól felkészült állatok - jöhet a hőség! Videó

Egyedi esetek

Négylábú társainknak is szüksége van nyáron egy kis frissítőre. Nézd meg, hogy ők hogyan csinálják:... (0 hozzászólások)

Az orángután is simán pörgeti Fidget Spinner-t

Egyedi esetek

Gondozójuknak köszönhetően a bécsi állatkert két orángutánja, Sol és Nonja is kipróbálhatta a fidget spinnert, amit mostanában boldog-boldogtalan pörget,... (0 hozzászólások)

Ismét feltűnt a zempléni hiúzunk - Videó

Egyedi esetek

Másfél év után újra megmutatta magát a Zemplénben élő hiúz a Természetvédelmi Világalap (WWF) magyarországi szervezetének kameráján keresztül.... (0 hozzászólások)

Kamera egy vödör vízben - a sikeres itatóvideó

Egyedi esetek

Egy hét alatt több mint 3 millió megtekintés a neten. 2 perced neked is van rá, hogy felnézz egy vödör víz fenekéről. Relax!... (0 hozzászólások)

Éljenek a legjobb állati anyukák!

Egyedi esetek

Az anyai szeretethez nincs fogható, legyen az ember vagy állat mama. Videóválogatás szuper cica,- és kutyamamákról.... (0 hozzászólások)

A kullancsok lélegzetelállító kalandjai szórakoztató videón

Egyedi esetek

Vérbő mese a kullancsokról. Ha nevetni és tanulni szeretnél egyszerre, nézd meg a legújabb Zállatorvos videót.... (0 hozzászólások)

Madárcsicsergés 4 fal közt ülöknek

Egyedi esetek

Vétek ebben a szikrázó tavaszi napsütésben egy irodában, négy fal között ülni. Akik még sem tudnak kiszabadulni, küldünk egy kis madárcsicsergést.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés