A macskának is van lelkiismerete...

A gazdinál

...vagy legalábbis úgy tesz, mintha lenne és fantasztikusan színlel bűntudatot, ha rosszat tett. Azt hiszem, ez a hihetőbb verzió..... (0 hozzászólások)

Amikor a cicó először találkozik az újszülöttel!

A gazdinál

Gyerek és macska jól megfér egymás mellett, nem kell más csupán az alapvető higiénés szabályok betartása és akkor sok vicces és örömteli pillanatban lehet részünk! Ez a videó is ezt bizonyítja, nézzétek milyen cukin méregeti a macsek az újszülöttet!... (0 hozzászólások)

Őrültek és viccesek, igen, ők a cicák!

A gazdinál

Olyan a macska, mint a gazdája. A videó is ezt bizonyítja! Nézzétek meg az őrült, vicces cicókat! :)... (0 hozzászólások)

Cuki angol bulldog videó

A gazdinál

Az angol bulldog gyerek a játékok helyett, gurgulázik a lejtőn. Cuki bulldogos videó!... (1 hozzászólások)

A cicók mindig lenyúlják a kutyák fekhelyét...

A gazdinál

Eddig még senkinek sem sikerült megfejteni a rejtélyt, hogy miért kell a macskáknak jobban a kutyák fekhelye, mint a sajátjuk. Igaz, hogy nagyobb...... (0 hozzászólások)

Kutya vs macska - szupercuki videó!

A gazdinál

Tényleg létezik kutya és macska között barátság, nem ősellenségek. Ezt egy nemrég megjelent tanulmány is igazolja, melyben a kísérletek során a vizsgált kutyák és macskák nagy részénél (66%) kölcsönös barátságot tapasztaltak, míg agresszivitást csupán kevés esetben (8-9%).... (0 hozzászólások)

A legcukibb macskás videó a világon!

A gazdinál

A kiscicának a legfontosabb az új otthonba érkezéskor a nyugalom, ha már megszokta az új környezetét, akkor jöhet az önfeledt játék!... (0 hozzászólások)

Láttál már papagájt macskával játszani?

A gazdinál

Bármennyire is hihetetlen a macska és a papagáj jól ki tud jönni egymással. Persze az óvatosság sosem árt, legyünk mindig a sarkukban, ha együtt játszanak!... (0 hozzászólások)

Simon macskája: a rejtett kincs...

A gazdinál

Minden macska imád játszani, a játék pedig akkor a legélvezetesebb, ha meg is kell érte küzdeni, ilyenkor persze semmi nem akadály...... (0 hozzászólások)

Kecskegidát mentett a malac - videóval

Egyedi esetek

Vízi mentőnek csapott fel egy malac. Fuldokló kecskegidát segített ki a vízből az Egyesült Államokban.... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés