Táncoló fülű malacok - vicces videó

Egyedi esetek

Az állatok nagyon muzikálisak, főleg a disznók. Tudtad? Na persze, nem éppen vájtfülűek- erre videós bizonyíték is van.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb cicaságok videón

Egyedi esetek

A cicák vajon hogyan nyitnak ki egy ajtót? És mi bajuk van a CD-lejátszóval? Édes és huncut cicák sorakoznak, akik hogy ha választ nem is adnak, de vicces pillanatokkal gazdagítanak minket.... (0 hozzászólások)

Állatútlevél: kitől, hogyan, mennyiért vegyük?

A gazdinál

Az Európai Unión belül az állatútlevelet bármely olyan állatorvosnál lehet igényelni, aki jogosult a veszettség elleni védőoltás beadására. Az útlevél formája, kinézete és szövegezése az egész Unión belül egységes.... (1 hozzászólások)

Vizes törölközővel hűsöl az orángután – vicces videó

Egyedi esetek

Az orángután egészen pontosan tudta, mivel enyhítheti a kínzó hőség okozta meleget. Benedvesített egy törölközőt, és azzal törölte meg arcát.... (0 hozzászólások)

Karácsonyfa díszítés: nézd meg, hogyan csinálják a kutyák! - videó

Egyedi esetek

Láttál már kutyákat karácsonyfát díszíteni? Nem? Akkor most megnézheted, hogyan csinálják! Ügyesek, aranyosak és még ízlésük is van!... (7 hozzászólások)

Kaméleon a pácban

Egyedi esetek

A sisakos kaméleon ritka vendég a rendelőben. Az egzotikus hüllő harminchárom tojás lerakása után elveszítette addigi élénk, változatos színét, s ezzel együtt étvágyát, életkedvét is.... (0 hozzászólások)

A három DJ cica -vicces videó

Egyedi esetek

Túlzás lenne azt állítani, hogy a cicák egyhamar berobbannak a zeneiparba, de hogy elképesztő édesek annyi bizonyos!... (0 hozzászólások)

Ezúttal mit visz el a mósómedve? - vicces videó

Egyedi esetek

A sunyi mosómedve (Procyon lotor) volt a hunyó, aki megint ellopta a cica ebédjét. Vicces videó.... (0 hozzászólások)

Berci lábába toklász ment

Kutya az állatorvosnál

Az állatorvos kisebb szőrnyírás és fertőtlenítés után egy ún. idegentestfogóval benyúlva megtalálta és eltávolította a baj okozóját, egy toklászt. ... (0 hozzászólások)

Kutyák a strandon?

Egyedi esetek

Kutyák, strand, napsütés, napernyő és természetesen zene, nézd meg a Népszigeti Bemutatócsoport újabb kisfilmjét! :) ... (6 hozzászólások)

Bejelentkezés