Kecskegidát mentett a malac - videóval

Egyedi esetek

Vízi mentőnek csapott fel egy malac. Fuldokló kecskegidát segített ki a vízből az Egyesült Államokban.... (1 hozzászólások)

Táncoló fülű malacok - vicces videó

Egyedi esetek

Az állatok nagyon muzikálisak, főleg a disznók. Tudtad? Na persze, nem éppen vájtfülűek- erre videós bizonyíték is van.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb cicaságok videón

Egyedi esetek

A cicák vajon hogyan nyitnak ki egy ajtót? És mi bajuk van a CD-lejátszóval? Édes és huncut cicák sorakoznak, akik hogy ha választ nem is adnak, de vicces pillanatokkal gazdagítanak minket.... (0 hozzászólások)

Állatútlevél: kitől, hogyan, mennyiért vegyük?

A gazdinál

Az Európai Unión belül az állatútlevelet bármely olyan állatorvosnál lehet igényelni, aki jogosult a veszettség elleni védőoltás beadására. Az útlevél formája, kinézete és szövegezése az egész Unión belül egységes.... (1 hozzászólások)

Vizes törölközővel hűsöl az orángután – vicces videó

Egyedi esetek

Az orángután egészen pontosan tudta, mivel enyhítheti a kínzó hőség okozta meleget. Benedvesített egy törölközőt, és azzal törölte meg arcát.... (0 hozzászólások)

Top 5 nyuszis videó húsvétra

Egyedi esetek

Van cuki, macskaüldözős, csirkerendőrséges és kutyakergetős nyuszis videó is. Nézd meg őket!... (0 hozzászólások)

Karácsonyfa díszítés: nézd meg, hogyan csinálják a kutyák! - videó

Egyedi esetek

Láttál már kutyákat karácsonyfát díszíteni? Nem? Akkor most megnézheted, hogyan csinálják! Ügyesek, aranyosak és még ízlésük is van!... (7 hozzászólások)

Kaméleon a pácban

Egyedi esetek

A sisakos kaméleon ritka vendég a rendelőben. Az egzotikus hüllő harminchárom tojás lerakása után elveszítette addigi élénk, változatos színét, s ezzel együtt étvágyát, életkedvét is.... (0 hozzászólások)

A három DJ cica -vicces videó

Egyedi esetek

Túlzás lenne azt állítani, hogy a cicák egyhamar berobbannak a zeneiparba, de hogy elképesztő édesek annyi bizonyos!... (0 hozzászólások)

Ezúttal mit visz el a mósómedve? - vicces videó

Egyedi esetek

A sunyi mosómedve (Procyon lotor) volt a hunyó, aki megint ellopta a cica ebédjét. Vicces videó.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés