Kutya vs macska - szupercuki videó!

A gazdinál

Tényleg létezik kutya és macska között barátság, nem ősellenségek. Ezt egy nemrég megjelent tanulmány is igazolja, melyben a kísérletek során a vizsgált kutyák és macskák nagy részénél (66%) kölcsönös barátságot tapasztaltak, míg agresszivitást csupán kevés esetben (8-9%).... (0 hozzászólások)

A legcukibb macskás videó a világon!

A gazdinál

A kiscicának a legfontosabb az új otthonba érkezéskor a nyugalom, ha már megszokta az új környezetét, akkor jöhet az önfeledt játék!... (0 hozzászólások)

Láttál már papagájt macskával játszani?

A gazdinál

Bármennyire is hihetetlen a macska és a papagáj jól ki tud jönni egymással. Persze az óvatosság sosem árt, legyünk mindig a sarkukban, ha együtt játszanak!... (0 hozzászólások)

Simon macskája: a rejtett kincs...

A gazdinál

Minden macska imád játszani, a játék pedig akkor a legélvezetesebb, ha meg is kell érte küzdeni, ilyenkor persze semmi nem akadály...... (0 hozzászólások)

Kecskegidát mentett a malac - videóval

Egyedi esetek

Vízi mentőnek csapott fel egy malac. Fuldokló kecskegidát segített ki a vízből az Egyesült Államokban.... (1 hozzászólások)

Táncoló fülű malacok - vicces videó

Egyedi esetek

Az állatok nagyon muzikálisak, főleg a disznók. Tudtad? Na persze, nem éppen vájtfülűek- erre videós bizonyíték is van.... (0 hozzászólások)

A legaranyosabb cicaságok videón

Egyedi esetek

A cicák vajon hogyan nyitnak ki egy ajtót? És mi bajuk van a CD-lejátszóval? Édes és huncut cicák sorakoznak, akik hogy ha választ nem is adnak, de vicces pillanatokkal gazdagítanak minket.... (0 hozzászólások)

Állatútlevél: kitől, hogyan, mennyiért vegyük?

A gazdinál

Az Európai Unión belül az állatútlevelet bármely olyan állatorvosnál lehet igényelni, aki jogosult a veszettség elleni védőoltás beadására. Az útlevél formája, kinézete és szövegezése az egész Unión belül egységes.... (1 hozzászólások)

Vizes törölközővel hűsöl az orángután – vicces videó

Egyedi esetek

Az orángután egészen pontosan tudta, mivel enyhítheti a kínzó hőség okozta meleget. Benedvesített egy törölközőt, és azzal törölte meg arcát.... (0 hozzászólások)

Karácsonyfa díszítés: nézd meg, hogyan csinálják a kutyák! - videó

Egyedi esetek

Láttál már kutyákat karácsonyfát díszíteni? Nem? Akkor most megnézheted, hogyan csinálják! Ügyesek, aranyosak és még ízlésük is van!... (7 hozzászólások)

Bejelentkezés