Berci lábába toklász ment

Kutya az állatorvosnál

Az állatorvos kisebb szőrnyírás és fertőtlenítés után egy ún. idegentestfogóval benyúlva megtalálta és eltávolította a baj okozóját, egy toklászt. ... (0 hozzászólások)

Kutyák a strandon?

Egyedi esetek

Kutyák, strand, napsütés, napernyő és természetesen zene, nézd meg a Népszigeti Bemutatócsoport újabb kisfilmjét! :) ... (6 hozzászólások)

Kiesett a kutyus a kocsiból az autópályán

Egyedi esetek

Hihetetlen élményben volt része egy sofőrnek egy autópályán. Nem tudni, hol történt a különös eset az Egyesült Államokon belül. ... (0 hozzászólások)

Vicces videó: flamenco táncos chihuahua

Egyedi esetek

Egy vérbeli spanyolnak a kutyája is latin, a flamenco táncos chihuahua egy igazi szívtipró.... (0 hozzászólások)

Fusson, akit kergetnek! - Kövér macska az edzőteremben

A gazdinál

A a kutya kövér, a kaja csökkentése mellett többet visszük sétálni, futtatni. Ugyanez a macskáknál - úgy tűnik - nem működik. Ez a cica Szerénkéhez hasonlóan folyton az uzsonnaidőre gondol, s esze ágában sincs futkározni. ... (0 hozzászólások)

A maki és az esernyő

Egyedi esetek

Ez a maki, mindenki sórakozására úgy kapaszkodik az esernyőbe, akár egy vízbefúlt:)... (0 hozzászólások)

Az üveget nyaldosó róka - videó

Egyedi esetek

A videón látható üveget nyaldosó róka szeretne bejutni a házba.... (2 hozzászólások)

Beszélő papagáj

A gazdinál

Az, hogy egy papagáj elsajátít gazdáitól néhány mondatot, nem jelenti azt, hogy az állat valóban beszél emberül. Sokkal inkább mondhatjuk, hogy a papagájok a "hangzó világ kaméleonjai". A környezet hatására, utánzásképp változtatják hangjukat, és tanulják el más fajok, esetleg tárgyak zaját.... (0 hozzászólások)

Himalája Klári, a macska

A tenyésztőnél

Himalája Klárinak abban a kiváltságban van része, hogy gazdija egy állatorvos. Himalája, mert ilyen fajta és Klári, mert miközben a gazdája a cica életét próbálta menteni a rendelőben, Katona Klári szólt a rádióban. ... (0 hozzászólások)

KutyaTV: Kihez mekkora kutya illik?

Egyedi esetek

Kisembernek, kislakásba kiskutya? Kukla Miki eloszlatja a mítoszt: mindenki olyan kutyát választhat, ami illik az (élet)stílusához. Ha nagy kell, legyen nagy! Videó. ... (4 hozzászólások)

Bejelentkezés