Az üveget nyaldosó róka - videó

Egyedi esetek

A videón látható üveget nyaldosó róka szeretne bejutni a házba.... (2 hozzászólások)

Himalája Klári, a macska

A tenyésztőnél

Himalája Klárinak abban a kiváltságban van része, hogy gazdija egy állatorvos. Himalája, mert ilyen fajta és Klári, mert miközben a gazdája a cica életét próbálta menteni a rendelőben, Katona Klári szólt a rádióban. ... (0 hozzászólások)

KutyaTV: Kihez mekkora kutya illik?

Egyedi esetek

Kisembernek, kislakásba kiskutya? Kukla Miki eloszlatja a mítoszt: mindenki olyan kutyát választhat, ami illik az (élet)stílusához. Ha nagy kell, legyen nagy! Videó. ... (4 hozzászólások)

Kakukktojás: cicamama esete a kis nyuszival

Egyedi esetek

A kis hosszúfülű még csak egy hetes volt, amikor meghalt a mamája. A család cicája pont ekkor kölykezett, és szerencsére feltámadt anyai ösztöne a csöpp nyuszi iránt is, s ugyanúgy szoptatja és mosdatja, mint saját picinyeit. ... (1 hozzászólások)

Boldog tehén, finom tej

Egyedi esetek

Aki nem tudja, hogyan lesz a tehénből tej, azzal Horváth Antal állattenyésztő megosztja a tejtermelés csínját-bínját...... (6 hozzászólások)

Kullancsűző: Lyme-kór és a babesia

Kutya az állatorvosnál

A kullancs rendkívül veszélyes lehet kedvencünkre, főleg, ha egy fertőzött egyed csípi meg. Leggyakrabban a Lyme-kór és a babesia-fertőzés okozhat gondot. Hogyan távoltítsuk el a kártevőt?... (1 hozzászólások)

Milyen oltások kellenek egy kiskutyának?

Kutya az állatorvosnál

Rengetegen kérdeznek minket arról, hogy mikor milyen oltás kell egy kiskutyának. Videónk választ ad ezekre a kérdésekre, és egy tündéri labrador kiskutyával is megismerkedhetünk...... (0 hozzászólások)

A cicák is szeretnek cumizni

Egyedi esetek

Nem csupán a kisgyerekek, hanem a kismacskák is szopják az ujjukat néha. Ha kíváncsi vagy, hogyan cumizik egy kiscica, nézd meg az alábbi videót! ... (0 hozzászólások)

Meglepetés, cicus!

A gazdinál

Egy macskának nem nehéz meglepetést okozni. Na de egymás után ennyiszer? ... (0 hozzászólások)

Kandúr macska ivartalanítása - videón

Macska az állatorvosnál

Tavasszal tüzelnek a lány cicák. A fiúk pedig harcolnak a lányok kegyeiért, a csetepaté pedig sérülésekkel, fertőzésekkel jár. Érdemes ivartalaníttatni kandúr macskánkat!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés