Kullancsűző: Lyme-kór és a babesia

Kutya az állatorvosnál

A kullancs rendkívül veszélyes lehet kedvencünkre, főleg, ha egy fertőzött egyed csípi meg. Leggyakrabban a Lyme-kór és a babesia-fertőzés okozhat gondot. Hogyan távoltítsuk el a kártevőt?... (1 hozzászólások)

Milyen oltások kellenek egy kiskutyának?

Kutya az állatorvosnál

Rengetegen kérdeznek minket arról, hogy mikor milyen oltás kell egy kiskutyának. Videónk választ ad ezekre a kérdésekre, és egy tündéri labrador kiskutyával is megismerkedhetünk...... (0 hozzászólások)

A cicák is szeretnek cumizni

Egyedi esetek

Nem csupán a kisgyerekek, hanem a kismacskák is szopják az ujjukat néha. Ha kíváncsi vagy, hogyan cumizik egy kiscica, nézd meg az alábbi videót! ... (0 hozzászólások)

Meglepetés, cicus!

A gazdinál

Egy macskának nem nehéz meglepetést okozni. Na de egymás után ennyiszer? ... (0 hozzászólások)

Kandúr macska ivartalanítása - videón

Macska az állatorvosnál

Tavasszal tüzelnek a lány cicák. A fiúk pedig harcolnak a lányok kegyeiért, a csetepaté pedig sérülésekkel, fertőzésekkel jár. Érdemes ivartalaníttatni kandúr macskánkat!... (0 hozzászólások)

A csincsilla aktív, érdeklődő, igazi kis bohóc

Egyedi esetek

A csincsilla (Chinchilla lanigera) vastag, fénylő kabátkája és pinduri teste szinte mindenkit ölelgetésre csábít, mégsem az ölben ücsörgés az állatka kedvenc foglalatossága. ... (3 hozzászólások)

Agility gyorstalapló

A gazdinál

Az agility sport a kutyának és sport a gazdinak, melyben nem elég, ha a kutyus jól teljesít, a gazdinak is bírnia kell szusszal a futamot. Nincs fajtához és korhoz kötve, bárki elkezdheti. ... (0 hozzászólások)

Dog dancing: könnyen tanítható trükkök

Egyedi esetek

A dog dancing tanításának alapja a pozitív megerősítés, tehát a jól végrehajtott gyakorlatot jutalmazzuk - ellenkező esetben sincs büntetés, egyszerűen csak a kutya nem kap semmit. ... (0 hozzászólások)

Rács mögött, avagy hogyan ne tartsunk otthon hullámos papagájt!

Egyedi esetek

Nénágy jótanács kezdő papagájosoknak: hogyan ismerheted fel, hogy fiú-e vagy lány a papagájod? Milyen egy ideális ketrec, ülőrúd, játék...... (0 hozzászólások)

Tyson füle viszket - kutya fülatka kezelése

Kutya az állatorvosnál

A kutyaoviba járó Tysonnak - aki nem mellesleg francia bulldog - nagyon viszketett a füle és a bőrét is sebesre vakarta. Valószínűleg fülatka a bűnös.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés