No SSO cookie

Nem babona! – Fekete macskákat és kutyákat fogadtak örökbe az első eMAG Black Cat Day eseményen

Állatvédő

Az eMAG a NOÉ Állatotthonnal közösen különleges örökbefogadó napot szervezett, majd a webáruház 500.000 forintot adományozott a NOÉ Állatotthonnak a sikeres adománygyűjtő Facebook kampány után.... (0 hozzászólások)

Adakozó Kedd (Giving Tuesday) van, a Black Friday kis tesója

Állatvédő

A célja, hogy az állampolgárok tudatosabban álljanak a társadalmi problémákhoz, és fejlessze az adományozás és a civilszervezetek támogatásának hagyományát.... (0 hozzászólások)

Több mint 120 árva kutya és macska várja új gazdáját az Illatos úton

Állatvédő

Ha igaz társra, hű barátra vágyik, biztos lehet benne, hogy a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti telepén megtalálja a 2016. november 26-ai  Örökbeadó napon.... (0 hozzászólások)

Sáskajárás állította meg a gólyákat

Állatvédő

Sáskajárás alakulhat ki az ENSZ mezőgazdasági szervezetének november elején közreadott előrejelzése szerint az afrikai Száhel-övezetben, a táplálékbőség pedig megállította vándorútjukon a fehér gólyákat (Ciconia ciconia) - tájékoztatta a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) programkordinátora az MTI-t.... (0 hozzászólások)

Kutyaházakat adományozott a Praktiker

Állatvédő

A REX Kutyaotthon öt kutyaházzal lett gazdagabb az újpesti Praktiker felajánlásának köszönhetően. A kis „lakóházakat” a vásárlók dekorálták ki egy összefogás keretében. Minden magyar Praktiker kutyabarát áruház, így a legújabb üzletegység is.... (0 hozzászólások)

A vadászat miatt halhat ki több száz veszélyeztetett szárazföldi emlősfaj

Állatvédő

A vadászat 301 veszélyeztetett szárazföldi emlősfaj - köztük csimpánzok, tevék, leopárdok, denevérek - kihalását idézheti elő - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) vörös listáján lévő fajokat vizsgálva.... (0 hozzászólások)

Felhívás: Mostantól lehet magasító állványra helyeztetni a veszélyes fehér gólya fészkeket!

Állatvédő

A fehér gólya az egyetlen olyan madarunk, amit már fiókakorban is érint az áramütésveszély.  Az 5000-5500 párra becsült hazai költőállomány túlnyomó többsége az elektromos hálózat oszlopain költ. ... (0 hozzászólások)

Október 8-án állatbarátokat várnak a biatorbágyi Premier Outletbe

Állatvédő

A felelős állattartásról nem lehet eleget beszélni, így Magyarország legnagyobb outletközpontja elhatározta, hogy születésnapi rendezvényén ezt állítja reflektorfénybe. A nap sztárvendégei: Sasvári Sándor, Árpa Attila és Stohl András.... (0 hozzászólások)

Közösen a belső élősködők elleni küzdelemben

Állatvédő

A féregtelenítés különösen fontos, hiszen a kutyák és macskák bélrendszerében élősködő kifejlett férgek nagy része képes az emberben is megbetegedést okozni. Milyen férgek laknak állatainkban és mit okozhatnak számunkra?... (0 hozzászólások)

Több mint tíz tucat árva kutya és macska várja új gazdáját az Illatos úton

Állatvédő

Már nem újdonság, hogy az Állategészségügyi Szolgálat telepe megtelik, a gazdáikra hosszú ideje reménytelenül váró kutyákkal. Ezért  ismét Örökbeadó Napot lesz 2016. szeptember 4-én.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés