Az év természetfotósa 2013

Állat és ember

Az év természetfotósa pályázat minden évben tömegeket mozgat meg, jelentkeznek profik és amatőrök egyaránt. Nézzetek meg pár csodás képet!... (0 hozzászólások)

Az állattartás felelősséggel jár

Állat és ember

Az állattartás felelősséggel jár. Nemcsak az ennivalóról, a fekhelyről és a játékokról kell gondoskodnod, azt is fontos észben tartanod, hogy egy állatnak rendszeres egészségügyi ellátásra és védőoltásokra van szüksége.... (0 hozzászólások)

25. Terrarisztika Budapest Börze

Állat és ember

Immár nyolcadik éve, huszonötödik alkalommal nyitotta meg kapuit a rendezvény, ami egy álomból nőtte ki magát.... (0 hozzászólások)

A londoni polgármester csókot nyomott a brit trónörökösről elnevezett krokodilbébi orrára

Állat és ember

Csókot nyomott egy György brit trónörökösről elnevezett krokodilbébi orrára az Ausztráliában tartózkodó Boris Johnson londoni polgármester - számolt be róla a kedden a The Daily Telegraph online kiadása.... (0 hozzászólások)

Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkert

Állat és ember

Oroszlánnak állított be kutyát egy kínai állatkert - sikertelenül. A látogatók felháborodtak, hogy az Oroszlánok feliratú félig zárt, félig ketrec lakrészben csak kutyát láttak, és abból is mindössze egyet.... (0 hozzászólások)

Perzsa leopárdkölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Állat és ember

Ritka perzsa leopárdkölyökkel gazdagodott a fővárosi Állat- és Növénykert lakóinak száma. Dantét, a kölyköt és anyját a nagyközönség várhatóan csütörtöktől láthatja a tigrisek szomszédságában található leopárdkifutóban.... (0 hozzászólások)

Szurikátakölykök születtek a Szegedi Vadasparkban

Állat és ember

Minden eddiginél több, összesen hat szurikátakölyök született a Szegedi Vadasparkban, a látogatók már meg is figyelhetik a közkedvelt cibetmacskaféléket - közölte Veprik Róbert igazgató.... (0 hozzászólások)

Kolibrierdő és krokodilfolyó a Nyíregyházi Állatpark új látványosságai között

Állat és ember

Kolibrierdő, krokodilfolyó és édesvízi akváriumlabirintus is helyet kap a Nyíregyházi Állatpark jövő májusra felépülő, Dél-Amerika állat- és növényvilágát bemutató Viktória-házában.... (0 hozzászólások)

Tapsolnak a pandák Bécsben

Állat és ember

A Schönbrunni Állatkert 2013. június 12-én harmadjára vehette át az Európa Legjobb Állatkertjének járó elismerést.... (0 hozzászólások)

Könnyebbé válhat az utazás háziállatokkal az Európai Unióban

Állat és ember

Az Európai Unió állampolgárai a jövőben egyszerűbben kelhetnek útra kutyával, macskával, vagy akár vadászgörénnyel, de az egészségügyi előírások szigorúbbak lesznek - döntött az Európai Parlament (EP).... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés