No SSO cookie

Puszi, Erzsi! a tonhalról is lemond a jó ügy érdekében

Hol nem volt...

A szépséges brit ezüstcirmos, Erzsébet Fenevadova nem csak macskás témákban nyilvánul meg. Most a Magyar Élelmiszerbank munkáját támogatja – nem is akárhogyan!... (0 hozzászólások)

Egy kutya négy élete

Portré

Az EGY KUTYA NÉGY ÉLETE igazi, családi film, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, a mindennapi nehézségeiről, és az emberi kapcsolatokról. ... (0 hozzászólások)

A nyuszi és az őz igaz barátsága verset ihletett

E-mailen érkezett

E-mailen érkezett: Olvastam erről a nyúl-őz barátságról - s annyira megihletett, hogy egy gyermekverset alkottam. Szeretettel küldöm mindenkinek!... (0 hozzászólások)

Meghalt a legöregebb Panda

Hol nem volt...

A hétvégén elhúny a Föld legöregebb pandája Jie Jie, aki emberi években számolva 114 évet él.... (0 hozzászólások)

Sir Edgár a büfé és kanapésztár

Portré

Czapáry Veronika írónővel egy ideje már lehetetlen vele négyszemközt beszélni, mert mindig ott áll, ül, vagy éppen lábainál fekszik Sir Edgár, az agár.... (0 hozzászólások)

A méhek élete

Hol nem volt...

Ha azt hiszik, hogy a rabszolgaság ideje lejárt, tévednek! Legalábbis a méhek világában még mindig tart. Az állatvilág legszorgalmasabb munkásai, a méhek ugyanis egy kilogramm méz elkészítéséhez 50-60 ezerszer repülnek ki a kaptárjaikból, hogy teli szívják gyomrukat édes virágnektárral. Teszik ezt elsősorban nem az ember kedvéért, hanem saját, jól szervezett társadalmuk fenntartásáért.... (0 hozzászólások)

A 9 legidiótább állati szőrvágás

E-mailen érkezett

Az emberi hülyeség határtalan, ezt az alábbi fotók is tökéletesen bizonyítják. Nézzétek!... (1 hozzászólások)

Hihetetlen állatbarátságok! Cuki képek

E-mailen érkezett

Az állatok tényleg csodákra képesek, igazán tanulhatnánk tőlük. Nézzétek, mennyire nem számít, hogy ki milyen családba tartozik, igaz barátságok köttetnek.... (0 hozzászólások)

6 cuki cicaölelős videó a Nemzetközi öleld meg macskádat nap alkalmából

E-mailen érkezett

Igen, ilyen is van! Nemzetközi öleld meg a cicódat nap! Mi sem tudtuk, de természetesen szeretettel üdvözöljük a naptárunkban! :)... (0 hozzászólások)

Lacey az alpaka, aki cicákkal nőtt fel

E-mailen érkezett

Lacey, az alpaka  igaz barátokra lelt a cicák személyében, együtt alszanak, esznek és közösen fedezik fel a környékbeli izgalmakat. Nézzétek, milyen édesek!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés