Meglepetés, cicus!

A gazdinál

Egy macskának nem nehéz meglepetést okozni. Na de egymás után ennyiszer? ... (0 hozzászólások)

A német juhászkutya és a csivava együtt hancúroznak

A gazdinál

A német juhászkutyán nem fog az idő: divatkutyák jönnek és mennek, de a jó öreg német juhász örök barát! ... (0 hozzászólások)

A pit bull a macska és a csirkék

A gazdinál

A pit bull igazi gladiátorkutya. Kifejezetten kutyaviadalokra tenyésztették ki a staffordshire bullterrier és a bulldog keresztezésével. Szerencsére azonban vannak olyan emberek, amelyek nem csak a harci képességet, hanem az érző lelket is látják a kutyában. Videón a bizonyíték! ... (0 hozzászólások)

Egészséges ételt a cicának!

A gazdinál

Sokat és jót! - nyilatkozná lapunknak a macskapszichológus, ha a macskák etetéssel kapcsolatos elégedettség-felmérését kellene összefoglalnia néhány szóban. ... (15 hozzászólások)

Agility gyorstalapló

A gazdinál

Az agility sport a kutyának és sport a gazdinak, melyben nem elég, ha a kutyus jól teljesít, a gazdinak is bírnia kell szusszal a futamot. Nincs fajtához és korhoz kötve, bárki elkezdheti. ... (0 hozzászólások)

Vigyázz, a macska nem alszik! (Simon´s Cat)

A gazdinál

Míg alszol, a macskád körülötted legyeskedik. Dagaszt, vadászik, s közben pár helyen otthagyja a mancsa nyomát. És amikor felébredsz, zümmögést hallasz a hasadban... ... (1 hozzászólások)

Téged is a macskád ébreszt? (Simon´s Cat)

A gazdinál

A friss állatgazdik (a tulajdonos szó olyan erős hierarchiát sugall ebben az esetben) jó, ha még időben megtanulják, hogy a házirend mindkét félre vonatkozik. Mert hacsak nem plüssállatról beszélünk, napi ritmusunk nem csak nekünk van. Vagy ha csak a sajátunkkal foglalkozunk, hát könnyen megjárhatjuk... ... (0 hozzászólások)

Szuper előadás: kutya és macska együtt dalol

A gazdinál

A vájtfülűek sem panaszkodhatnak: egyetlen hamis hang sem hallható ebben a dalban. Nyolc láb, két hang, egy szintetizátor, remek ritmusérzék. ... (0 hozzászólások)

VADÁSZGÖRÉNY TALÁLKA

A gazdinál

Felvirradt a görények napja! Fodrász, sminkes és máris indulhat a verseny. A tét nem kicsi, a jövőbeli párválasztás. Összefoglalónk az első magyarországi tenyészszemléről. ... (19 hozzászólások)

Sportos nyári pulifrizura

A gazdinál

Ismerkedjünk meg két különleges megjelenésű kutyussal: a lelkes kis házőrzők szőrét gazdájuk minden júniusban szakemberrel lenyíratja. ... (6 hozzászólások)

Bejelentkezés