Agility gyorstalapló

A gazdinál

Az agility sport a kutyának és sport a gazdinak, melyben nem elég, ha a kutyus jól teljesít, a gazdinak is bírnia kell szusszal a futamot. Nincs fajtához és korhoz kötve, bárki elkezdheti. ... (0 hozzászólások)

Dog dancing: könnyen tanítható trükkök

Egyedi esetek

A dog dancing tanításának alapja a pozitív megerősítés, tehát a jól végrehajtott gyakorlatot jutalmazzuk - ellenkező esetben sincs büntetés, egyszerűen csak a kutya nem kap semmit. ... (0 hozzászólások)

Rács mögött, avagy hogyan ne tartsunk otthon hullámos papagájt!

Egyedi esetek

Nénágy jótanács kezdő papagájosoknak: hogyan ismerheted fel, hogy fiú-e vagy lány a papagájod? Milyen egy ideális ketrec, ülőrúd, játék...... (0 hozzászólások)

Tyson füle viszket - kutya fülatka kezelése

Kutya az állatorvosnál

A kutyaoviba járó Tysonnak - aki nem mellesleg francia bulldog - nagyon viszketett a füle és a bőrét is sebesre vakarta. Valószínűleg fülatka a bűnös.... (0 hozzászólások)

Hogyan gyógyítsuk a vesebeteg macskát?

Macska az állatorvosnál

Betti, a beteg cica, fejét oldalra tartva, szomorúan fekszik az orvosi rendelőben. Sajnos veseelégelenségben szenved. Szorítsunk neki, hogy felgyógyuljon! ... (0 hozzászólások)

A macskák mindig talpra esnek?

Egyedi esetek

Ha egy macska lezuhan a magasból, jóval nagyobb az esélye a túlélésre, mint egy embernek vagy akár egy kutyának. Vajon miért? A magyarázat a zuhanás közben felvett ejtőernyőzéshez hasonlítható testhelyzetben keresendő.... (1 hozzászólások)

Nem minden kutya vadászik kacsára!

Egyedi esetek

Ez a kacsa megdöbbentően bátor: ahelyett, hogy menekülne a kutya elől, puszilgatja és kíváncsian körbetotyogja :) ... (0 hozzászólások)

Petey, a kosarazó kutya!

Egyedi esetek

Nem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk, mit művel ez az intelligens kutya!  Petey a border collie jobban kosarazik, mint bármelyik ismerősünk!... (1 hozzászólások)

Nagyobb a labda, mint a kutya

Egyedi esetek

Hárman is becserkészték, mégsem sikerült elkapni... ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés