Állathoroszkóp: Ikrek (május 22-június 21.)

Állathoroszkóp

A jegy szülöttei fürge, gyors észjárású, "nagydumás" állatok. Sportos beállítottságúak, minden lehetőséget megragadnak az önfeledt játékra, hancúrozásra.... (7 hozzászólások)

Állathoroszkóp: rák (június 22-július 22.)

Állathoroszkóp

A Rák jegy szülötte kicsit tudathasadásos személyiség: egyik pillanatban gondoskodó és szeretetteljes, a következő percben pedig már az ágy alól fúj és morog a közeledőkre.... (2 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Bika (április 21. - május 21.)

Állathoroszkóp

Erős, határozott, állhatatos, ugyanakkor konok és zsarnok, de legalább nem hisztis - ezek jellemzik leginkább a jegy szülötteit, akik nem mellékesen nyugodt, megbízható és igen odaadó teremtmények, ha minden akaratuk szerint történik...... (5 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Halak (február 20. - március 20.)

Állathoroszkóp

Ha spirituális beállítottságúak vagyunk, akkor ideális választás a Halak jegyben született macska, mivel titokzatos, természetfeletti tulajdonságokkal rendelkező állat hírében áll.... (1 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Oroszlán (július 24-augusztus 23.)

Állathoroszkóp

Duracell nyuszi-jellegű, vidám, pörgős állatok az Oroszlán jegyében születettek. Barátságos, kedves, rokonszenves természetűek, ám ha kell, akkor oroszlánként balhéznak a lépcsőházból beszűrődő gyanús hangok hallatán...... (10 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Bak (december 22-január 20.)

Állathoroszkóp

A Bak jegyében született macska türelmes és körültekintő. Állhatatos és céltudatos. A Bak jegyében született kutya egyetlen morgás nélkül nyújt segítő mancsot.... (8 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Vízöntő (január 21-február 19.)

Állathoroszkóp

Szabadnak születtek, szökési technikájuk figyelemreméltó, ezért Vízöntő állatok tartásakor célszerű beruházni egy GPS jeladóba.... (6 hozzászólások)

Hogy jön ki a Ló a Tigrissel?

Állathoroszkóp

A több ezer éves hagyományra visszatekintő kínai asztrológia a születési éved szerint mondja meg, melyik állat tulajdonságai jellemeznek téged! ... (4 hozzászólások)

Bejelentkezés