- -

A kutyák jobban kötődnek a férfiakhoz?

Viselkedés

Az a tény, hogy a kutyák sokkal szorosabban kötődnek a férfi gazdikhoz, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy az ember legjobb barátja jobban kedveli a férfiak társaságát.... (0 hozzászólások)

Hogyan és miért beszél a kutya?

Viselkedés

Ahogyan az emberek, a kedvencek is kommunikálnak egymással, illetve velünk, de beszéd híján a testük jelzéseivel, szagokkal, speciális hangjelekkel kénytelenek kifejezni szándékaikat. Tudta, hogy a kutya az ember miatt ugat? És az sem mindegy, mikor és hogyan. ... (0 hozzászólások)

DogStop, a legjobb kutyariasztó - ha két kutya összekap

Viselkedés

Nemrégen olvashatták cikkünket a verekedő kutyákról.  Komoly probléma ez, és nagyon veszélyes lehet , ha nem megfelelő módszerrel próbáljuk meg szétválasztani a felbőszült ebeket.... (0 hozzászólások)

Hogyan szoktassuk a félős kutyát az autózáshoz?

Viselkedés

Nem minden négylábú számára felhőtlen kaland a kocsikázást. Sok kutya kimondottan nyugtalan, némely kutyák egyenesen pánikolnak az autókázás során. A félelem és az értetlenség remegést, hányást is okozhat kedvenceinknél. ... (0 hozzászólások)

Kutyaidomítás: A „kutyasuttogó” módszer

Viselkedés

A „lósuttogó” és a „Szellemekkel suttogó” után most itt a „kutyasuttogó”. Pontosan mit is jelent a „kutyasuttogó”?... (1 hozzászólások)

Spider: mentőkutyák nevelése

Viselkedés

Szlogenjük: Menteni, ami menthető! A miskolci Spider Mentőcsoport segít a természeti katasztrófák, vizi- és közúti balesetek bajbajutottain. Videón a kutyák és gazdák. ... (1 hozzászólások)

Felejthetetlen tavasz a debreceni csodakutyákkal

Viselkedés

Csodakutyáké volt a főszerep a Csodakutya Családi Délelőtt során április 16.-án szombaton a Nagysándor József Általános Iskolába. A debreceni Csodakutya Alapítvány jóvoltából ismét egy hangulatos rendezvényen vehettek részt az érdeklődők a szombat délelőtt folyamán. ... (0 hozzászólások)

Rocky átéléssel énekel a gazdinak - videó

Viselkedés

Íme a "Last Night on Earth" című dal Rocky kutya előadásában, melyet a gazdi zongorán kísér.... (0 hozzászólások)

Készítsd fel a kutyádat az újszülött jövetelére!

Viselkedés

Az újszülött érkezése felboríthatja kutyánk lelkivilágát, ezért fontos, hogy már jóval a gyerek érkezése előtt felkészüljünk, és a kutyust is felkészítsük a várható változásokra. ... (1 hozzászólások)

Mit tegyünk, ha támad a kutya?

Viselkedés

A kutya az ember legjobb barátja, de neki is lehet rossz napja. Hogyan viselkedjünk ismeretlen kutya társaságában, és mit tehetünk, ha egy kutya ránk támad? ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés