No SSO cookie

Pitypang túra 2011

Hol nem volt...

Az április 30.-i Pitypang túrát magam részéről teljes sikerrel zártam. A kiváló társaságnak és a remek útvonalnak köszönhetően mindannyian jól szórakoztunk.... (0 hozzászólások)

Több millió kutyamúmiát találtak az egyiptomi labirintusokban

Portré

Az egyiptomi ősi kutya katakombák első teljes feltárásának részeként, a tudósok 2500 éves állati maradványokat vizsgálnak – egy kis részét az ezekben az alagutakban talált mintegy 8 millió állat múmiájának.... (0 hozzászólások)

Elhagyott kutyacsalád gazdit keres

Gazdikereső

Ez a kis család jelenleg ideiglenesen, egy családnál él. Nem könnyen indult a kölykök élete... ... (0 hozzászólások)

Három kan kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Két kedves, szeretetéhes kan kutyus, már hónapok óta az utcán él, csak egymásra számíthatnak. A tacskó kb. 4-5 év körüli, nyugodt, szófogadó, a másik keverék kutyust kis-közepes testűnek mondanám, fogai alapján lassan eléri a felnőtt kort, de nagyon játékos, és jó jelző.... (0 hozzászólások)

Az ablakon repült ki szegény terrier

E-mailen érkezett

Április 23-án Nyíregyháza, Ószőlő utcán egy Yorkshire terrier keverék kiskutyát a gazdája hirtelen felindulásból kidobott az ablakon, első emeleti lakásukból!... (1 hozzászólások)

Mumus, a cica gazdit keres

Gazdikereső

Március 9-én volt 8 éves Mumus, bútorokat nem bántja, nagyon bújós, s nagyon játékos is. 5 éve él kutyával, degukkal és teknőssel. ... (0 hozzászólások)

Hogyan adjunk be gyógyszert a macskának? Tuti módszer videóval!

Hol nem volt...

Állatorvosaink szakértő leírást találtak arról, hogyan adjuk be a beteg macskának az esetlegesen szükséges gyógyszert. A módszer nem egyszerű, de tuti siker! :)... (28 hozzászólások)

Tényleg a húsvéti nyuszi tojta a csokitojást?

Hol nem volt...

A húsvéti tojást tojó nyuszi legendája több feldolgozást is megért: legtöbbször madárból lett nyúllal, főnixmadárral, vagy tavaszistennővel játszatják a főszerepet.... (7 hozzászólások)

Két fiú kutyus szerető gazdit keres

Gazdikereső

Ezt a két fiu kutyust kb egy hónapja látják Ráckeve-dunaparton. A lakók szerint ott rakták ki őket és egyszerre, mert nagyon összeszokott páros. Nem válnak el egymástól, mindig együtt vannak.... (0 hozzászólások)

Totó gazdit keres

Gazdikereső

Totó 3 éves, közepes termetű (vizslánál kisebb), ivartalanított kan kutyus. Családi okok miatt szerető otthont és gazdit keres. December óta ideiglenesen egy ismerősömnél van de ott nem maradhat tovább mert az egy albérlet és a tulaj nem engedi :-( ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés