- -

Maci-liftet avattak Veresegyházán

Állatvédő

Mentett gólyák, mosómedvék és farkasok társaságát élvezte a minap Tornóczky Anita, aki az Állatvédőrség szóvivőjeként a Veresegyházi Medvepark maci-liftjének avatóján több vadállatot is „megszelídített”.... (0 hozzászólások)

Világbajnok horgász csatakozott az Állatvédőrséghez

Állatvédő

Felbecsülhetetlen károkat okoznak hazánk természetes vizeiben az orvhalászok. Az igazi pecázók pedig tudják, ez a sport nem a pusztításról szól. Palotai Kristóf, aki csapatával megnyerte az idei horgász Klubcsapatok Világbajnokságát, csatlakozott az Állatvédőrséghez, hogy aktívan részt vegyen a halakat lemészárolók és megkínzók elleni küzdelemben.... (0 hozzászólások)

Kár lett volna vágóra adni…

Állatvédő

Harmincéves lovakat általában már csak kolbászban talál az ember, de akad, aki nem küldi a halálba társát akkor sem, ha az már nem alkalmas nehéz munkára.... (0 hozzászólások)

Megszületett az 1000. kígyó a kunpeszéri Rákosivipera-védelmi Központban

Állatvédő

A Rákosi vipera védelmi LIFE program 2004-es indulása óta több mint ezer kígyó született a védelmükre létrehozott Rákosivipera-védelmi Központban. Az ezredik kisvipera - egy hím - augusztus 17-én született, hossza 146 mm, súlya 3 g volt.... (0 hozzászólások)

Lefülelhetik a kutyaszaporítókat az adományba kapott chipleolvasók segítségével

Állatvédő

Közel 1 millió forint értékben adományozott a Fehérkereszt Állatvédőrség Munkacsoportja chipleolvasó készülékeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal mélységi felderítő, illetve határszakaszokon szolgálatot teljesítő egységeinek.... (0 hozzászólások)

Hőségriadó! Megfőhetnek az állataink!

Állatvédő

Nyáron különösen figyeljünk a víz utánpótlása: a legjobb, ha két külön tálkát is megtöltünk vízzel, hogy ha az egyik elfogy, vagy felborul, akkor se szomjazzon a kutya, macska, vadászgörény. ... (5 hozzászólások)

Láncon tartott kutyák, meggyalázott állatok

Állatvédő

Aláírásgyűjtésbe kezdünk, mert elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Magyarországon bárki szexuális kapcsolatot létesíthet állatokkal, és erről szóló felvételeket terjeszthet - büntetlenül. Szintén véleményt kérünk a lakosságtól arról, hogy szerintük 5 éven belül büntethető legyen-e az, aki állandóan láncon tartja a kutyáját. Az aláírásokat postai levélben és a Szigeten is gyűjtjük.... (0 hozzászólások)

Az önkéntesség kutya jó dolog

Állatvédő

A Csodakutya Alapítvány önkéntesei ezúttal a National Instruments Kft. szervezésében megrendezett Nyári Fiesztán mutatták be az alapítvány munkáját. ... (0 hozzászólások)

Velekei Balázs kétéltű és hüllőfajokra irányuló kutatása

Állatvédő

Jelentős eredmények a Sopron környéki kétéltű-és hüllőfajok kutatásában– Részlet a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara Tudományos Doktorandusz Konferenciáján elhangzottakból.... (0 hozzászólások)

Noé az Életért Közösség

Állatvédő

A NOÉ az Életért Közösség hivatalosan 2009 őszén jött létre, de a közösség tagjai már évek óta végeztek együtt segítő, karitatív munkát. Közösségünk tagjai olyan elhivatott emberek, akik a legfontosabb hitvallásnak az élet tiszteletét és a jogot a méltó élethez vallják.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés