Noé az Életért Közösség

Állatvédő

A NOÉ az Életért Közösség hivatalosan 2009 őszén jött létre, de a közösség tagjai már évek óta végeztek együtt segítő, karitatív munkát. Közösségünk tagjai olyan elhivatott emberek, akik a legfontosabb hitvallásnak az élet tiszteletét és a jogot a méltó élethez vallják.... (0 hozzászólások)

A szemétbe dobták ki az ártatlan kiskutyákat

Állatvédő

Egy tucat ártatlan kiskutyát, mint a szemetet dobta ki kegyetlen tulajdonosuk egy szemetes konténerbe.... (0 hozzászólások)

Háromszázan esküdtek fel az állatkínzás megállítására

Állatvédő

Hetente átlagosan három-négy komoly állatkínzásos esetet jelentenek be, de a valóságban ezen esetek száma sokkal nagyobb. Ezek felderítésére és megszűntetésére esküdött fel vasárnap Budapesten 300 civil, akik részt vettek az Országos Állatvédőrség első jogi és gyakorlati képzésén és sikeres vizsgát tettek.... (0 hozzászólások)

Sztárok az Állatvédőrség kötelékében

Állatvédő

Az állatok védelméért küzdenek az Állatvédőrség tagjai, akik sztárokkal az oldalukon próbálják felhívni az állatok jogaira a figyelmet. ... (0 hozzászólások)

Állatkínzásért nem a meleget, hanem a gazdát büntethetik meg!

Állatvédő

Hőségriasztás és erős UV-sugárzás idején állataink is veszélyben, életveszélyben lehetnek - ha nem teszünk semmit védelmükben, ha nem biztosítunk számukra vizet és árnyékot, az állatkínzásnak minősül! Minden évben sok kutya pusztul el amiatt, hogy gazdáik kint hagyják őket a tűző napon!... (0 hozzászólások)

Kutya meleg van!

Állatvédő

Ki jobban, ki rosszabbul tűri, de a legtöbb állat nehezen viseli a hirtelen jött meleget. Az állattartónak (ha gondos gazdaként akar eljárni) oda kell figyelnie állatai naptól való megóvására.... (2 hozzászólások)

Ijesztően sok védett madarat pusztítanak el Európában

Állatvédő

A szigorú szabályozások ellenére riasztóan sok védett és fokozottan védett madarat pusztítanak el Európában. Ha a kormányok nem biztosítják a törvények betartatásához szükséges forrásokat, a helyzet nem fog változni a jövőben sem. ... (0 hozzászólások)

Négylábú rajongókat szereztek a sztárok

Állatvédő

Hatalmas meglepetés érte az egyik budapesti napközis tábor diákjait, amikor Vastag Csaba és Vastag Tamás, Keresztes Ildikó, Fábián Anita és Tornóczky Anita az Állatvédőrség Cerberos munkacsoportjával karöltve ellátogatott hozzájuk, hogy játékos feladatok segítségével felhívják a figyelmet a felelősségteljes állattartásra.... (0 hozzászólások)

Az MME ismét megrendezi a „Csodálatos madarak!” programsorozatot a Margitszigeten

Állatvédő

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) az elmúlt évekhez hasonlóan az idén júliusban is heti rendszerességgel várja az érdeklődőket a Margitszigeten. ... (0 hozzászólások)

Több mint 125 ezer regisztrált madármegfigyeléssel ért véget az idei Tavaszi madárles

Állatvédő

Öt madárfaj több mint 125 ezer egyedét figyelték meg az európai gyerekek a BirdLife International által szervezett Tavaszi madárles (Spring Alive) akcióban az idén. Magasan a legtöbb megfigyelés Oroszországból és Olaszországból érkezett, Magyarország a 23. helyen végzett 113 hazatérő madár regisztrálásával. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés