No SSO cookie

A leglustább kutyák

Kutyafajták

Mindenki más ízléssel rendelkezik, így mindenki másfajta kutyusra is vágyik. Most azoknak kedveskedünk, akik nem feltétlenül azért szeretnének kutyát, hogy szaladgáljanak velük a parkban, inkább egy kedves háziállatot szeretnének. Jönnek a leglustább kutyák, akiknek persze azért van mozgásigényük is.... (0 hozzászólások)

Louisiana Catahoula Leopárd – a démoni tekintetű kutyafajta

Kutyafajták

A Catahoula rendelkezik a farkas szellemével, az agár gyorsaságával, a masztiff erejével és a Beauceron határozottságával.... (0 hozzászólások)

Német juhászkutya, a munkakutyák királya

Kutyafajták

Német juhászkutya. Nehezen vitatható, hogy ez az intelligens, bátor, hűséges, megtéveszthetetlen, tetszetős külsejű, izmos állat a legnépszerűbb, legtöbbre értékelt szolgálati kutya világszerte. ... (6 hozzászólások)

Csivava (Chihuahua), az életvidám kutya

Kutyafajták

A csivava (chihuahua) divatos, 15-20 cm magas kutya. A legkisebb kutyácskák akár egy pezsgős edénybe is beleférnek. ... (0 hozzászólások)

A bichon bolognese született bohóc

Kutyafajták

A bichon bolognese csendes és hű társ. Kiváló házőrző, de ugatása mégsem kellemetlen. Rosszul viseli, ha egyedül hagyják, nagyon igényli a társaságot, gazdájához rendkívül ragaszkodik. A kis fehér kutyus őse már a középkori nemesek körében is kedvelt háziállat volt. ... (0 hozzászólások)

Rövidszőrű tacskó: jó szimatú és fürge kutya

Kutyafajták

Folyamatos szelektív tenyésztés során sikerült a kopók hosszú csontjait megrövidíteni, s olyan kutyákat tenyészteni, amelyek különösen a kotorék munkára voltak alkalmasak. Ezekből a rövid lábú kutyákból fejlődött ki a tacskó, mely az egyik legsokoldalúbb vadászatra használt kutya lett.... (1 hozzászólások)

Mopsz, a ráncos képű, dülledt szemű cel-eb

Kutyafajták

Mopsz. A mopsz külseje megtévesztő a tudatlan szemlélő számára. Ez a ráncos képű, dülledt szemű, mindig zsémbes arckifejezést öltő kutya valójában vidám, érzékeny, hűséges, szeretetre méltó, gyengéd lelket takar.... (58 hozzászólások)

A 10 legnépszerűbb kutyafajta

Kutyafajták

A kutyák igazi társak a bajban, őrzik a házat, játékos barátok. Bár mostanában bizonyos fajták már státuszszimbólumok is. Nézzük, melyik a top 10 kutyafajta!... (2 hozzászólások)

Amilyen a kutya, olyan a gazdája - 1. rész

Kutyafajták

Sokak szerint nem véletlen, ha a kutya és gazdája jelleme között hasonlóságok fedezhetők fel. Sőt, a kutya fajtájából akár a gazdi vérmérsékletére, és életszemléletére is következtethetünk! Hogy mindez mennyire igaz? Olvasd el cikkünket, és megtudod!... (3 hozzászólások)

Milyen kutya a yorkshire terrier?

Kutyafajták

Se nem kotorékeb, se nem munkakutya: a yorkshire terrier (vagy yorkie) napjaink egyik legdivatosabb, ölebként tartott kutyája mégis hordozza magában a két kutyatípus tulajdonságait. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés