No SSO cookie

A világ legdrágább kutyája

Kutyafajták

Közel 300 millió forintnak megfelelő összegért kelt el egy Tibeti masztiff kölyök. Ennyi pénzt még sehol a világon nem fizettek egy kutyáért.... (0 hozzászólások)

Mark Zuckerberg kutyája puli

Kutyafajták

Saját adatlapot hozott létre kutyájának a Facebookon a közösségi portál alapítója, Mark Zuckerberg.... (0 hozzászólások)

Érdekességek a dobermannról

Kutyafajták

Származási helye: Apolda, Türingia, Németország, 1890 környéke. Hivatalosan 1900-ban ismerték el fajtaként és az apoldai Louis Dobermannról kapta nevét. ... (0 hozzászólások)

Komondor, a délceg hungarikum

Kutyafajták

A komondor szemrevaló, masszív kutya, teste csupa izom, bár ez nem látszik földig érő, hosszú fehér szőrétől. ... (0 hozzászólások)

Rottweiler: tömör testű, csupa izom őrző-védő kutya

Kutyafajták

A rottweiler nem az a kimondottan szép kutya, viszont tömör testű, csupa izom és bármelyik kutyafajtával felveszi a versenyt, ha őrző-védő munkáról van szó. ... (1 hozzászólások)

A gyengéd és hűséges Cane Corso ősei gladiátorként harcoltak

Kutyafajták

A Cane Corso legfontosabb funkciója a vadászat, ennek megfelelően hidegvérű, kiegyensúlyozott, szilaj kutya. Idegenekkel szemben tartózkodó, azonban a gyerekekkel végtelenül gyengéd. ... (0 hozzászólások)

Az örökifjú szálkásszőrű tacskó

Kutyafajták

A szálkásszőrű tacskó, vidám és játékos, kimondottan jó kedélyű kutya: még őszülő szemöldökkel is egy fiatal kölyökkutya benyomását kelti. ... (0 hozzászólások)

Német dog, a négylábú főnemes

Kutyafajták

A német dog (Deutsche Dogge vagy Great Dane) neve egyet jelent az erővel, büszkeséggel és méltósággal. A kutyavilág Apollónja kiváló őrkutya, ennek ellenére a házban, a családi tűzhely mellett érzi igazán jól magát. ... (2 hozzászólások)

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Kutyafajták

A 2002-ben létrejött Tappancs Állatvédő Alapítvány saját erőből, azaz nagyrészt a helyi lakosság összefogásával már 2003 óta üzemelteti a Tappancs Tanya állatmenhelyet, ahol 270 kutya egyidejű ellátását biztosítják.... (0 hozzászólások)

Az amerikai vörös orrú pit bull titkai

Kutyafajták

Az amerikai vörös orrú pitbull az egyik legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban. Ugyanakkor a legellentmondásosabb is, ugyanis agresszív viselkedése miatt vált ilyen hírhedté. ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés