No SSO cookie

A fekete pit bull

Kutyafajták

A pitbull kutyafajták közül világviszonylatban a leggyakoribb a fekete pitbull. Ismerd meg jobban ezt az intelligens és mozgékony állatot!... (0 hozzászólások)

Chaser, a border collie 1022 szót tud

Kutyafajták

Chaser, a border collie több mint ezer szót képes megkülönböztetni, ami egy hároméves gyermek fejlettségi szintjének felel meg. ... (0 hozzászólások)

A világ legdrágább kutyája

Kutyafajták

Közel 300 millió forintnak megfelelő összegért kelt el egy Tibeti masztiff kölyök. Ennyi pénzt még sehol a világon nem fizettek egy kutyáért.... (0 hozzászólások)

Mark Zuckerberg kutyája puli

Kutyafajták

Saját adatlapot hozott létre kutyájának a Facebookon a közösségi portál alapítója, Mark Zuckerberg.... (0 hozzászólások)

Érdekességek a dobermannról

Kutyafajták

Származási helye: Apolda, Türingia, Németország, 1890 környéke. Hivatalosan 1900-ban ismerték el fajtaként és az apoldai Louis Dobermannról kapta nevét. ... (0 hozzászólások)

Komondor, a délceg hungarikum

Kutyafajták

A komondor szemrevaló, masszív kutya, teste csupa izom, bár ez nem látszik földig érő, hosszú fehér szőrétől. ... (0 hozzászólások)

Rottweiler: tömör testű, csupa izom őrző-védő kutya

Kutyafajták

A rottweiler nem az a kimondottan szép kutya, viszont tömör testű, csupa izom és bármelyik kutyafajtával felveszi a versenyt, ha őrző-védő munkáról van szó. ... (1 hozzászólások)

A gyengéd és hűséges Cane Corso ősei gladiátorként harcoltak

Kutyafajták

A Cane Corso legfontosabb funkciója a vadászat, ennek megfelelően hidegvérű, kiegyensúlyozott, szilaj kutya. Idegenekkel szemben tartózkodó, azonban a gyerekekkel végtelenül gyengéd. ... (0 hozzászólások)

Az örökifjú szálkásszőrű tacskó

Kutyafajták

A szálkásszőrű tacskó, vidám és játékos, kimondottan jó kedélyű kutya: még őszülő szemöldökkel is egy fiatal kölyökkutya benyomását kelti. ... (0 hozzászólások)

Német dog, a négylábú főnemes

Kutyafajták

A német dog (Deutsche Dogge vagy Great Dane) neve egyet jelent az erővel, büszkeséggel és méltósággal. A kutyavilág Apollónja kiváló őrkutya, ennek ellenére a házban, a családi tűzhely mellett érzi igazán jól magát. ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés